HAZA KÜLFÖLD Halálra vert kétéves: megszólaltak a szomszédok

Halálra vert kétéves: megszólaltak a szomszédok

1057
hirdetés

Azt mondják, a gyerekek nem kaptak enni sem eleget. Nem hivatalos információk szerint a meghalt kislányon korábbi verésnyomok is voltak.

Meghalt az a kétéves tápiószelei kislány, akit szerdán vittek kórházba, már agyhalott állapotban. A sérüléseiből arra következtettek az orvosok, hogy valaki összeverte.

Zavaros a nevelőapa vallomása

Úgy tudjuk, hogy a kislánnyal a nevelőapja volt otthon, amikor – ő azt mondja – a konyhából valamilyen csattanást hallott. A rendőrség kihallgatta, és információink szerint ellentmondásokba keveredett. A szomszédok szerint normális, átlagos körülmények között élt a család. Mostanáig.

A család három éve települt át Romániából Tápiószelére. A szülők között megromlott a kapcsolat, a gyerekek édesapja elköltözött a házból, az asszonynak pedig néhány hónapja új élettársa lett.

Megpróbáltunk beszélni a kislány édesanyjával és élettársával, de nem akartak nyilatkozni.

Enni sem kaptak eleget?

A Hír24-nek nyilatkozó szomszédok közül többen úgy gondolják, hogy a gyermeket valamelyik szülő verhette halálra.

A Vasárnapi Blikknek az egyik szomszéd azt mesélte, hogy a meghalt kislány édesapja többször úgy ment látogatóba, hogy az autó csomagtartója tele volt étellel, azt mondta: különben nem esznek a gyerekek.
A lap orvosi forrásokra hivatkozva azt írja: a kislány alultáplált volt, és korábbi sérülések, verésnyomok is látszottak testén.

Az ügyben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nyomoz.

Az elmúlt hónapokban nem ez volt az egyetlen gyermekbántalmazással kapcsolatos botrány. November végén kiderült: egy szigetszentmiklósi család szexuálisan terrorizálta 3 kiskorú gyermekét. A tanárok állítólag értesítették a hatóságokat arról, hogy a családban bántják a gyerekeket, mégis 4 évbe telt, mire a szülőktől elvették őket.

A szigetszentmiklósi ügyben azóta kiderült: a hatóságok nem felelősek.

Hír24

hirdetés
Previous articleBúcsút intett Mečiar HZDS-e
Next articleRECEPTEK: Hamis túrós-barackos linzertorta