HAZA SPORT Hajdú B. István: „meglepne, ha nem a Manchester City nyerné a BL-t”

Hajdú B. István: „meglepne, ha nem a Manchester City nyerné a BL-t”

629
hirdetés

Ha oda-visszavágós párharc lenne a Bajnokok Ligája döntője, majdnem biztos, hogy a Manchester City nyerné – mondta a szombati isztambuli Bajnokok Ligája fináléjáról Hajdú B. István az M1 adásában. Az M4 Sport Prima Primissima díjas kommentátora csütörtökön a helyszínre utazik, hogy hazánk legnézettebb sportcsatornájának nézői már péntektől mindent megtudhassanak, ami Isztambulban történik.

Szombaton a Manchester City és az Internazionale találkozik a Bajnokok Ligája fináléjában, amelyet 21 órától élőben láthatnak a nézők Hajdú B. István kommentálásban az M4 Sporton és az m4sport.hu oldalon. A finálé előtti napon, pénteken 16 órától a Bajnokok Klubja kétórás, élő felvezető adással készül a BL-döntő előtt Mohay Bencével és vendégeivel az M4 Sporton, a találkozó napján pedig Molnár Mátyás már 19:30-tól várja a stúdióban a nézőket.

Az európai klubfutball csúcsmérkőzése az olyan években, amikor nincs a válogatottaknak nagy nemzetközi tornája, mindig jobban felértékelődik – véli Hajdú B. István, utalva arra, hogy a 2023-as év is ilyen. Az M4 Sport kommentátora az M1 műsorában kifejtette, a finálét vívó mindkét csapat a szezon végére időzítette csúcsformáját. „A Manchester City most talán a világ legjobb csapata, de még soha nem nyert Bajnokok Ligája trófeát. Az Inter viszont már igen, de az akkori játékosok nem tagjai a mostani keretnek” – mondta a sportújságíró. Úgy látja, ha a döntő is oda-visszavágós rendszerben működne, majdnem biztos, hogy a Manchester City nyerné, ám az Inter mindenkire veszélyes lehet, és ezt bebizonyította a csapat ebben az évben is. A nagy kérdés szerinte az, hogy milyen arcát mutatja majd a Manchester City a döntőben, ha úgy lépnek fel, mint hazai meccseiken, lerohanva az ellenfelet és gyors góllal vezetést szereznek, nehéz dolga lesz az ellenfélnek. „Meglepne, ha nem az angol csapat nyerné a finálét” – tette hozzá Hajdú B. István.

Az M4 Sport kommentátora csütörtökön utazik a helyszínre. „Péntektől ott leszünk a csapatok minden rezdülésénél, célunk, hogy senki semmiről ne maradjon le, ami Isztambulban történik és hivatalos” – mondta a finálé kommentátora. Bár rengeteg információval, statisztikai érdekességekkel készül, reményét fejezte ki, hogy ezekből minél kevesebbet tud megosztani a nézőkkel, az ugyanis azt jelenti: nagyon jó a mérkőzés.

A mostani BL-döntő apropóján egy jövőbeli budapesti fináléról is elmondta véleményét Hajdú B. István. Úgy látja, a magas színvonalon megrendezett Európa-liga-döntő után a továbblépés a BL-finálé lenne, amelyhez a budapesti Puskás Arénában minden adott.

A futballrajongókra azonban nemcsak szombaton számít az M4 Sport, hiszen szerdán este az Európa-konferencialiga döntőjét is közvetítik. A Fiorentina–West Ham United összecsapását 21 órától láthatják az M4 Sporton és az m4sport.hu oldalon.

Manchester City–Internazionale – Bajnok Ligája-döntő szombaton 21 órától élőben az M4 Sporton és az m4sport.hu oldalon

DMSZ, MTVA

hirdetés
Previous articleA drágulással és a munkaerőhiánnyal is küzdenek a vendéglők
Next articlePostabélyegen a TV Maci, a közmédia legismertebb figurája