Kezdőlap HÍR-MIX Ha ősz, akkor Outlet Center!

Ha ősz, akkor Outlet Center!

350
MEGOSZTÁS

557985_481665978560004_267660705_nEljött az ősz az egyik leglátványosabb és legsokszínűbb évszak.  A fák és bokrok gyönyörű színei mintha fel szeretnének készíteni bennünket a morcos téli napokra. Pompás érzés  ilyenkor sétálni a parkokban, gázolni az avarban, magunkba szívni a friss levegőt. A lehullott gesztenyéket, makkokat összegyűjtögetni a gyerkőcökkel, amikből aztán különböző állatkák, figurák készülnek majd. Nagyon jó érzés kipirultan hazatérve beöltözni egy puha, meleg ruhába és a tévé vagy a kandalló mellett  begubózva illatos, meleg teát szürcsölgetni, olvasni, filmet nézni vagy csak úgy pihengetni.

Ahhoz, hogy ezt valóban kényelmesen és melegbe öltözve tudjuk megélni, nagyon jó megoldás lehet a Pozsonyi úti Outlet Center bőséges kínálata. A márkás melegítők, kabátok, cipők, csizmák  úgy a felnőtteknek, mint a gyerkőcöknek rendkívül jól szolgálhatnak az egyre hűvösebb időjárásban. Az állandóan változó és bővülő kínálatból természetesen nem hiányozhatnak a legnagyobb világmárkák , mint pl. az Adidas, Puma, Reebok, Umbro, Calvin Klein vagy a  La Martina.

A hihetetlenül jó árak, az állandó akár 50%-os akciók a nyitvatartási idő (hétfő-vasárnap 09.00-19.00) és a rendkívül készséges kiszolgálás is csak egyel több okot jelenthet az Outlet Center-béli vásárlásra.

(x)

dunataj.sk

hirdetés