HAZA BELFÖLD Gyimesi a Szövetség elnökével találkozott, nem árulta el,milyen ajánlatot kapott

Gyimesi a Szövetség elnökével találkozott, nem árulta el,milyen ajánlatot kapott

332
hirdetés

Gyimesi György (OĽANO) parlamenti képviselő Forró Krisztiánnal, a parlamenten kívüli Szövetség-Aliancia elnökével találkozott. Azt nem pontosította, milyen ajánlatot kapott a további politikai együttműködéssel kapcsolatban. Pénteki sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, hogy ez egy informális találkozó volt.


„Léteznek olyan ajánlatok, amelyek arra valók, hogy automatikusan elutasítsák őket. És annak olyanok, amelyek arra szolgálnak, ami a párt célja is, vagyis hogy átlépje az öt százalékos parlamenti küszöböt, és képviselete legyen a parlamentben. Az, amit az elnök úr mondott, nem felel meg a második kritériumnak” – mondta Gyimesi, és hozzátette, ha hivatalos találkozóra kap meghívást, elfogadja, és tárgyalni fognak.
A Simon Zsolt vezette Magyar Fórummal (Maďarské fórum) való együttműködésre vonatkozó kérdésre Gyimesi azt válaszolta, hogy a párt a saját útját járja. A sajtóban megjelent információkra hivatkozva úgy fogalmazott, hogy a Magyar Fórum valószínűleg a szlovák pártok között keres partnereket.
Az OĽANO színeiben való esetleges újraindulásával kapcsolatban Gyimesi azt mondta a TASR hírügynökségnek, hogy erről még nem tárgyaltak.

TASR

fotó: facebook

hirdetés
Previous articleJóváhagyta az idei sport és kulturális támogatásokat a komáromi képviselőtestület
Next articleKreml: a Nyugat részéről nincs készség a békekezdeményezésekre