HAZA BŰNÜGY Gyilkosságként vizsgálja a rendőrség a nagymihályi tragédiát

Gyilkosságként vizsgálja a rendőrség a nagymihályi tragédiát

400
hirdetés

A bűncselekmény helyszínének átvizsgálása után gyilkosság ügyében indított bűnügyi nyomozást a rendőrség. Kedden (január 17.) kora este négy holttestet találtak egy nagymihályi lakásban – tájékoztatta a TASR hírügynökséget Lenka Ivanová, a Kassai Kerületi Rendőrkapitányság szóvivője.

illusztráció, Pixabay

Segélyhívás érkezett, a rendőrök a helyszínre vonultak, a lakásban két felnőtt és két gyerek holttestét találták meg a rendőrök. „A városban azonnal elkezdtek terjedni a találgatások arról, hogy mi történt, és hogy a gyilkos esetleg még mindig szabadon járkál. Szeretnék nyugtatni mindenkit, hogy nem kell félni ilyesmitől, a nyomozás eddigi eredményei szerint családi tragédia történt” – mondta a szóvivő. Hogy mikor, hogyan, milyen körülmények között és miért, azt még vizsgálják.
Ivanová megjegyezte, hogy egy ilyen tragédia dokumentálása rendkívül nehéz és hosszadalmas folyamat. A rendőrök hajnalig dolgoztak a helyszínek, hogy biztosítsák a nyomokat és rögzítsék a bizonyítékokat, majd ezeket törvényszéki vizsgálatnak vetik alá. „Az ilyen ügyek kivizsgálásának megvan a meghatározott menete, ez pedig egy rendkívül kényes ügy, és bármilyen információ nyilvánosságra hozatala meghiúsíthatja vagy akadályozhatja a nyomozást” – mondta, és hozzátette, ha olyan információ kerül napvilágra, amely nyilvánosságra hozható, arról – amint a nyomozás lehetővé teszi – tájékoztatni fognak.

TASR

hirdetés
Previous articleMinél előbb előrehozott választást akar a Szövetség-Aliancia
Next articleÉgő házból mentettek ki egy férfit a rendőrök Köbölkúton