HAZA SZÍNES - ÉRDEKES Gyertek és emeljünk fel minél több gyermeket Dunaszerdahelyen is egyszerre, egy időben!

Gyertek és emeljünk fel minél több gyermeket Dunaszerdahelyen is egyszerre, egy időben!

528
hirdetés

Szeptember 24-én, szombaton, 11 órakor ötödször rendez Magyarország-szerte gyerekemelést a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, kiállva a gyerekvállalás, a családalapítás fontossága mellett. Kezdeményezésükhöz a gyermekes családok Dunaszerdahely városából másodszor csatlakozhatnak, idén a Szövetség a Közös Célokért szervezésében.

A szervezők a kezdeményezéssel a világjárvány okozta nehézségek után, és a jelenlegi háborús helyzetben is arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a gyerekek, és az ő jólétük a legfontosabb számukra.
Hideghéthy Andrea, a SZAKC ügyvezető igazgatója a dunaszerdahelyi rendezvényről elmondta, 9 óra 45 perctől színes programokkal készülnek. 10 órától fellépnek az Október utcai és a Halpiac téri óvodások, valamint Forgách Erika zenés gyermekműsorával érkeznek el a programban a visszaszámláláshoz, amikor a hagyományok szerint a gyerekeket szüleik pontban 11 órakor emelik fel számos magyarországi, illetve határon túli településen, és Dunaszerdahelyen is.
Az elmúlt négy évben több tízezren vettek részt a gyerekemelésen, azonban a szervezők ezt a számot minden évben szeretnék túlszárnyalni és új rekordot felállítani. A rekordkísérlethez való csatlakozáshoz minél több, a programban regisztrált gyermeket várnak Dunaszerdahelyről is.
Találkozzunk 2022. szeptember 24-én 9 óra 45 perctől Dunaszerdahelyen, a Vásártéren, a MOL Aréna parkolójában található Gyermekszigeten, és pontban 11 órakor emeljük fel gyermekeinket!

Program: 
9.45 Regisztráció – a Vásártéren, a MOL Aréna parkolójában található
Gyermekszigeten
10.00 Köszöntő, majd az Október utcai és a Halpiac téri óvodások műsora
10.50 Forgách Erika zenés gyermekműsora és közös visszaszámlálás
11.00 Gyereket a magasba!
11.05 Tombolahúzás
A karszalaggal regisztrált gyerekek ajándékot és tombolajegyet kapnak. A tombolahúzásra a gyerekemelés után kerül sor.

gyereket a magasba másolata

SZAKC

hirdetés
Previous articleKomárom lakosait a nemzetiségüktől függetlenül szeretném képviselni
Next articleR. Káčer biztosította az ukrán külügyminisztert, hogy számíthat Szlovákiára