HAZA HÍR-MIX Gombaszög zárónapján is koncertek a nagyszínpadon

Gombaszög zárónapján is koncertek a nagyszínpadon

911
hirdetés

DSC_8901Utolsó napjához érkezett a 2016-os Gombaszögi Nyári Tábor. Hétfőn indulnak vissza a partibuszok eredeti kiindulópontjukba, ám vasárnap is érdekes programpontok vártak a táborozókra.

Este az EastWing Group, Korpás Éva és zenekara, a Budapest Bár, valamint a Kistehén zenekar lépnek fel a tábor nagyszínpadán. A csapatjátékok eredményhirdetésére az esti koncertek közben kerül sor. A csapatok ma az utolsó versenyszámban, az iszapbirkózásban mérték össze erejüket, az egész hetes összesített eredmények alapján pedig kiderül, ki viszi idén haza a Vándorgombát.

A Fiatal Építészek Fóruma Építészeti Pecha Kucha címmel tartott előadást a PajtaSzínházban, ahol délelőtt ökomenikus istentiszteletre került sor Böjte Csaba atya közreműködésével.

A Közbeszéd sátrában Durica Katarina mutatta be legújabb könyvét, amely a Szlovákul szeretni címet viseli. A somorjai származású írónővel Sánta Szilárd beszélgetett.

A rendezvény hagyományaihoz hűen a táborozók és a szervezők együtt állították fel a gombaszögi völgybe visszatért tábor kopjafáját, amelyet idén is Nagyferenc Katalin faragott ki.

A szervezők sok szeretettel várják a látogatókat a tábor utolsó estéjére is, amelyen fellép az EastWing Group, Korpás Éva, Budapest Bár és a Kistehén zenekar.

További információk a Gombaszögi Nyári Tábor honlapján vagy hivatalos Facebook-oldalán találhatóak.

hirdetés
Previous articleMessze van Komárom Nyitrától? Nem is gondolta volna, hogy mennyire!
Next articleBikák és emberek harca a Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválon