HAZA BULVÁR George Clooney térdre kényszerítette a bulvárlapot

George Clooney térdre kényszerítette a bulvárlapot

787
hirdetés

George Clooney eddig sem volt túl jó véleménnyel a brit Daily Mailről, de most betelt nála a pohár.

George Clooney szerdán az USA Todayben vágott vissza a Daily Mailnek, a brit bulvárlap egy cikkében ugyanis azt állította,  Clooney házasságát leendő anyósa fundamentalista vallási alapon ellenzi. Meg nem nevezett barátok beszámolójára hivatkozva írt arról, hogy Amal Alamuddin „a közösségből való kitaszítását” kockáztatja, mivel nem drúz emberhez megy hozzá. A lap azt is hozzátette, hogy „sok nőt meggyilkoltak” azért, mert nem tartották be a szigorú drúz vallási szabályokat, amelyek nem engedik a közösségen kívüli házasságot.
George Clooney és Matt Damon náci műkincstolvajok ellen - és a túlélésért - harcolnak a Műkincsvadászokban
George Clooney legutóbbi filmjében, a Műkincsvadászokban Matt Damonnal
„Először is, a sztori egyetlen állítása sem igaz. Amal édesanyja nem drúz. (Akik egyébként a síita iszlám vallás egy csoportja, saját, meglehetősen szigorú szabályokkal). Nem járt Bejrútban, mióta én és Amal randevúzni kezdtünk, és semmilyen módon nem ellenzi a házasságot – de nem is erről van szó” – idézte a The Hollywood Reporter Clooney-t, aki válaszában megjegyezte: már hozzászokott ahhoz, hogy a Daily Mail „történeteket fabrikál”, hetente több alkalommal is. „Kitaláltak egy sztorit arról, hogy Amal gyermeket vár, hogy a Downton Abbey díszletei között kelünk egybe, hogy indulok a választásokon, és rengeteg egyéb idióta mesét, amelyet a számítógép előtt ülve ötlöttek ki, de ez nem érdekel” – írta, hozzáfűzve, hogy ezúttal viszont a bulvárlap alaposan elvetette a sulykot. Clooney úgy vélte: az újság a vallási ellentéteket és lappangó intoleranciát kihasználva akarja növelni olvasói számát, és ez a stratégia nézete szerint alsó hangon is gondatlan, de igazából veszélyes.
„Ilyet tenni azért, hogy jobban menjen a lap, egyszerűen bűntett” – fogalmazott. A brit bulvárlap szerdán bocsánatot kért a színésztől, és levette honlapjáról a szóban forgó cikket. „Elfogadjuk, hogy Clooney szerint a történet nem igaz” – fogalmazott az újság egyik képviselője, hozzátéve, hogy bocsánatot kérnek Amal Alamuddintól és édesanyjától, Bariától. A szóvivő tájékoztatása szerint a cikket egy olyan külsős szerzőtől kapták, aki jó kapcsolatokkal rendelkezik Libanonban, és akiben megbízott a szerkesztőség. Az esetet ki fogják vizsgálni. Az 53 éves hollywoodi színész és a Bejrútban született 36 esztendős londoni emberi jogi ügyvédnő áprilisban jelentette be eljegyzését.

Forrás: mti
http://mozi.hir24.hu
hirdetés
Previous articleEBESZ: Komoly bajok voltak az áprilisi választással
Next articleA Dafné sorsa megpecsételődött