HAZA RÉGIÓ Gasztronómiai fesztivál lesz Tatán

Gasztronómiai fesztivál lesz Tatán

957
hirdetés

097_Cukrasztanulo_2.previewA Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Tata  és Környéke Régió és Egyesülete idén is megrendezi a Farsang Kupa elnevezésű, nagyszabású gasztronómiai fesztivált. Ezúttal 2014. február 8-án szombaton lesz a rendezvény, a helyszín most is a tatai olimpiai edzőtábor.

A látványos és ínycsiklandó munkák természetesen ingyenesen megtekinthetők a nagyközönség számára 12 és 17 óra között az edzőtábor IV-es csarnokában.

A kiállítás időtartama alatt mind a versenyzők, mind pedig a nagyközönség számára büfé áll rendelkezésre. Az eredményhirdetés 17 órakor kezdődik a kiállítócsarnokban.

Petrezselyem Antalné (Venesz-díjas, Aranykoszorús, Aranydiplomás Mestercukrász, a Petre Cukrászda tulajdonosa) főszervező elmondta: ahogy azt már megszokhattuk, a gasztronómiai fesztiválon a szakma legkiválóbbjai mutatják meg egyedi munkáikat. A látogatók olyan, művészeti alkotásnak is beillő kreációkat csodálhatnak meg, melyeket másutt nemigen látni. A „Farsang Kupa” gasztronómiai verseny már évek óta Magyarország rangos versenyei közé tartozik, sőt büszkén mondhatjuk, hogy a versenyzőink egy része már a Világversenyeken is dobogós sikerekkel mérettette meg magát.

 

Bemutatók:

• bor: Ászár – Neszmély Borvidék bemutatója

• pálinka: Istenkuti Pálinkafőzde bemutatója

• karamell: Lusztigh Mária mestercukrász

• zöldségfaragás: Tanács Attila mesterszakács – Ételszobrász Suli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csatolmány Méret
FARSANG_KUPA_-_versenyfelhivas_-_2014.02.08..pdf 806.76 KB
hirdetés
Previous articleJamie Olivernek túl nagy falat volt a pizza
Next articleMegőrizheti függetlenségét a Konkoly Thege Miklós által alapított csillagvizsgáló