HAZA BULVÁR Galla Miklós a következő Sztárportréban

Galla Miklós a következő Sztárportréban

1274
hirdetés

Galla Miklós a Sztárportréban könyvet, festményt, és cd-t is mutatott.

„Csak játszani szeretek! Aki csak játszani szeret, az gyerek, mert a felnőttek mérnökök, akik házat terveznek, vagy irodaépületet. Gyerek nem tud irodaházat tervezni, csak felnőtt mérnök ember. 

Milyen érdekes, hogy azt mondják a magyar nyelvben a zenészre is, hogy játszik a hangszeren. A színészre is azt mondják, hogy játszik, és az én esetemben a festő is játszik, mert játszom a színekkel és az idomokkal. Tehát gyerek vagyok legbelül. 

Egészen pici gyerekeknek nem való az én humorom, kell hozzá egy icipici romlottság. Ugyanakkor ellentmondok magamnak, mert van a családunkban egy 2,5 éves világ-tünemény kisfiú, akinek szoktam énekelni családi összejöveteleken. Viszem a gitárt, és nagyon jól megtalálom vele az összhangot.” 

Galla Miklós újdonságai közül néhány: 

– Elektromiklós Gallantológia

– Különbusz Kristóf, avagy száz csónak is egy vége

– Függönymintha

Az alkotó egy házban lévő lakásban él, amelyhez kert is tartozik: „Ha azt mondom, hogy folyosó, az jobban illik rá, mint az hogy kert. Egy olyan folyosó, amin fű is van, és egy rózsabokor. Vannak nagyon kedves szomszédaim, ők gondozzák a rózsabokrot. Az intellektusomnál fogva elég magányos típus vagyok, de nagyon szeretek emberekkel négyszemközt találkozni, és megbeszélni dolgokat.” 

Önök szerint Galla Miklós fel szokott bukkanni meglepetés szerűen egy-egy buliban? Minden részlet a Sztárportréban, különleges Galla grimaszokkal.

 

sztarportre.hu

https://www.youtube.com/watch?v=lvOOgKt8QTA&feature=youtu.be

  

hirdetés
Previous articleGombaszög 90: foci, Tinder, oktatás
Next articleDübörög a komáromi Holt-Vág, jön a nyár legnagyobb beachfesztiválja