HAZA Egyéb Fürdőzzünk ősszel a szabadban!

Fürdőzzünk ősszel a szabadban!

4571
hirdetés

Fürdeni? Ősszel? A szabadban?! Micsoda ötlet… A kedves olvasó talán azt gondolhatja, hogy eme cikk írója nincs tisztában azzal, mennyire lehűl már az idő szeptemberre. Megnyugtathatom nagyon is tisztában van vele, de mégis azt mondja, fürdőzzünk, ősszel, a szabadban! Hogy mégis hol, a cikkből kiderül.

011

A Balatontól mindössze néhány kilométerre található az a különleges természeti képződmény, amely a vizet kedvelők örömére, egész évben szabad ég alatti fürdőzési lehetőséget biztosít. Ez a hely nem más, mint Hévíz! A maga 4,4 hektárjával a hévízi világ legnagyobb biológiailag aktív természetes, fürdésre is alkalmas termáltava, mely nemcsak nyáron, hanem ősszel – sőt az év 365 napján – várja a pihenni, feltöltődni vágyókat. A tó vize szeptemberben is kellemes 27-30°C közötti hőmérséklete visszaidézi a nyarat. A szabadban való úszás különleges élményt ad a hűvösebb hónapokban.

Milyen különleges hatása van a víznek?

DSC_6937A több, mint 38 méter mélyről feltörő hideg és meleg forrásvizek összetétele ötvözi a szénsavas, kénes, kálcium, magnézium, hidrogén-karbonátos gyógyvizek kedvező tulajdonságait. Előnyösen alkalmazható például reumatikus mozgásszervi megbetegedések, kopásos ízületi megbetegedések esetén, sérülések és mozgásszervi műtétek utókezelésére, porckorong műtéteket követően, krónikus, nőgyógyászati betegségek kezelésére.

Hévízt azonban nem csak a hagyományos gyógyászat miatt érdemes felkeresni, a kényeztető wellness kezelések és szépségprogramok széles kínálata várja a feltöltődnDSC_8847i vágyókat!

Vegyen részt egy fergeteges szauna szeánszon, és tegye még élvezetesebbé a kikapcsolódást! A profi szauna mesterek a különböző felöntések mellett zenével, és egyéb attrakciókkal szórakoztatják az érdeklődőket.

Használja ki a hévízi iszap jótékony hatásait és próbálja ki az iszapgöngyölést vagy a wellness iszappakolást! Tudta, hogy a hévízi iszap kozmetikai célokra is használható? Az iszap fokozza a sejtek anyag cseréjét, növeli a kollagén termelést, és a benne lévő ásványi anyagok feltöltik a szervezetet.

Őszi csomagajánlatainkért kattintson ide!

Bővebb információkért keresse kollégáinkat:

Tourinform Hévíz
Tel.: +36 83 540 131
E-mail: heviz@tourinform.hu

 

 


 

 

Hévízi szállástippek:

A gyógytótól 200 m-re, Hévíz központjában várja Önöket a GUSZTI VILLA HÉVÍZ!

 

Őszi wellness ajánlatainkat keresse az Apart Júlia Villa oldalán!

 

 

hirdetés
Previous articleFontos Vagy! mozgalom: Óriásplakátokkal Hedvigért
Next articleFico: soha nem fogjuk támogatni a kötelező menekültkvótákat