Kezdőlap BULVÁR Fürdőruhában Horváth Éva a nyerő

Fürdőruhában Horváth Éva a nyerő

118
MEGOSZTÁS

Fürdőruhában Horváth Éva a nyerő Ha Horváth Éva fürdőruhába bújuk, nincs ellenfele: ezt a minap is bebizonyította, amikor egy barátságos versengésben maga mögé utasította Mádai Vivient és Kondákor Zsófit is!

Persze – tegyük hozzá – a Komjádi Uszodában megtartott kis verseny nem a nőies idomokról szólt, sokkal inkább arról, ki mennyire mozog otthonosan a sportmedence vizében, de a három feladatból álló megmérettetést végül fölényesen vitte az egykori szépségkirálynő. “Nem úszom már sajnos annyira jól, mivel utoljára 10 évvel ezelőtt voltam medencében.”

Éva egyébként hamarosan nem csak a medencében, de a konyhában is bizonyíthat, hiszen a Hal a Tortán egyik versenyzőjeként láthatjuk viszont – emellett (elvégre közeledik a karácsony!) számos jótékonysági rendezvény háziasszonyaként is viszont láthatjuk. “Lassan már be sem tudom írni a jótékonysági rendezvényeket a naptáramba, annyi van!”

“Kint jártam Amerikában, és ott azt tapasztaltam, hogy az emberek annyit segítenek a másikon – az időseken, a hátrányos helyzetűeken. Nagyon tetszett, hogy mindenhol gyűjtések és akciók vannak, és azt mondják, nagyon sok adomány gyűlik össze. Jó lenne, ha Magyarország is erre az útra térne.” – hallható a TabuTV videójában.

tabutv.hu

hirdetés