HAZA KULTÚRA Függeszd fel a virtuális punnyadást! Vár a Lake Up fesztivál!

Függeszd fel a virtuális punnyadást! Vár a Lake Up fesztivál!

1021
hirdetés

sanyi-kacsaHa már most látod, ahogy július utolsó hétvégéjén egy távoli, egzotikus sziget hófehér homokján sütteted habtested legnemesebb szervét és a jeges mennyországot szürcsölgetve azon agyalsz, dobjál-e egy szelfit valakinek a párás, szúnyogos Komáromba, vagy inkább igyál még egy pohárral, akkor gratulálunk, de…

… tutira hiányozni fogsz a Lake Up Fesztivál 2015 –ről!

Mert mindenki másnak, aki addigra már belejött a nyári örömök ízlelgetésébe, vagy egyszerűen csak unja a dekkolást mindig ugyanott, ugyanazokkal az arcokkal összezárva, ott a helye a Holt-Vágnál július 24–25-én. Hagyd otthon az unalmasabbik éned, hozd el magaddal azokat, akik szerinted is tudnak élni, és díjazzák a természet adta bulihelyszín romantikáját és számtalan lehetőségét! A fürdőrucit, naptejet se hanyagold. Használd ki az alkalmat, töltődj fel, és szerezz magadnak egy életre szóló hangulatot. A szervezőkön és előadókon kívül segítségedre lesznek ebben olyan természetes elemek, mint fák, víz, szerelemhormonok, jó levegő és Sanyi Kacsa. Egyéb meglepetésekről is szót ejtve: lesz koktélsarok, végtelenített italpult és büfék számtalan ínyencséggel feltöltve. Nem építjük tovább a szöveget, úgyis meglátjátok!

Az jegyárakat, jegyelővételt illetően informálódhatsz a Lake Up közösség fb (http://www.facebook.com/LakeUpFestival )oldalán Sanyi kacsától vagy a fesztivál honlapján (http://www.lakeup.sk ). A fellépőkről is olvashatsz ugyanott, de nagyszerűségük miatt képtelenek vagyunk kihagyni most, hogy színpadra áll a Wellhello, a Kelemen Kabátban, Majka és Curtis, Takács Nikolas, Bárány Attila, Katapult DJ-s, valamint Kovács „Nagyember” László. Ezen a napon nem a playbacké a főszerep, élő és friss zenei hangzásban lesz részetek, szóval, nem fogtok digitális konzervet fogyasztani július 24–25-én. Ezt adjátok tovább!

A végére hagytuk a legjobbat a legkeményebbeknek, legedzettebbeknek egyszóval az EXTRÉMeknek. Idén is lesz Extreme Race 4 km-es akadálypályával a Holt-Vág körül. Ha bátornak hiszed magad, győződj meg róla, hadd lássák a tóban lakó békák is, ki lapul benned!

Szeretettel vár egy remek helyszín, ami a Tiéd is! A jeles hétvégén függeszd fel a virtuális punnyadást és trollkodást, állj fel, add hozzá magad az eseményekhez, hogy élményekkel gazdagodva csobbanj a nyár másik oldalán!

kelemenkabatban majkacurtislive nikolas_web wellhello

Wellhello – Apuveddmeg

Majka / Curtis – Csak te létezel

Kelemen Kabátban – Maradjatok gyerekek

Takács Nikolas – Rád hangoltam

 

dunatajonline / dunataj.sk

hirdetés
Previous articleKoncerten cikizte Majka a Wellhellót és a TNT-t
Next articleMartFeszt Angyalai