HAZA SZÍNES - ÉRDEKES Friss felmérés: az eszes pasikra buknak a magyar nők!

Friss felmérés: az eszes pasikra buknak a magyar nők!

919
hirdetés

Iszak Eszti és Medveczky Ilona is az agyra voksol, nem a bicepszre

 

felmeres_grafikonOnline felmérést készített a magyar hölgyek párválasztási szokásairól a Comedy Central. A humorcsatornánál a legmenőbb geek-sorozat, az Agymenők kapcsán merült fel a kérdés: vajon csak a tévében működik a kockák vonzereje, vagy a valóságban is tarolnak az elvont tudós-félék? A válaszokból kitűnik: valóban az okos az új szexi!

A több mint 500 hölgy válaszadó közül 62,6% gondolja úgy, hogy az ész önmagában is vonzóvá teszi a férfit. 36,6%-uk sem közömbös ez ügyben, de a vonzerőt fontosabbnak tartja, és a maradék 0,8% fókuszál csupán a külcsínre. Ez az elenyésző kisebbség mondta azt, hogy ők a külsőségekre mennek.

Tehát számít az ész, de a Comedy Central arra is kíváncsi volt, hogy hosszútávon hányan kötnének ki egy kevésbé vonzó, viszont lángelméjű férfi mellett, mint az Agymenőkben Penny és Leonard esetében. 11,5%-uk lenne egy ilyen kaliberű pasival és csak 1,5%-uk kötne ki szívesen egy üresfejű, de szexi Adonisz mellett. A nagy többség (87%) egyértelműen fontosnak tartja, hogy partnere okos legyen.

Hiába a hosszú távú kapcsolat, aranylakodalom meg a többi, odáig a randizás rögös ösvényén keresztül vezet az út. Adta magát a kérdés a Comedy Central számára, hogy ki mennyire találkozgatna egy geekkel. A hölgyek cirka 17%-a soha nem tenne ilyet, míg 35%-uk pont egy ilyen kockával találkozgat éppen. A megmaradó 48% pedig egyből táncba hívná az ilyen figurákat, mivel azt válaszolták, hogy: „Hívjon már fel egy geek!”

A Comedy felmérésére hírességek is reagáltak.

agymenok_geek_pasikIszak Eszti, a VIVA műsorvezetője is az egészségesen okos kategória mellett teszi le a voksát, szerinte egy pasiban az a legfontosabb, hogy mindenről lehessen vele beszélgetni. „Bármiről, komoly és komolytalan témákról egyaránt. Ezért szerintem nincs is olyan, hogy valaki túl okos, maximum túl okoskodó. Ha valaki kérkedik a tudásával és folyton kijavít mindenkit, az egyáltalán nem imponáló” – mondta Eszti.

Litkai Gergely humorista egy különös vallomással kezdte: „Én annyira szexinek érzem magam, hogy nincs is időm azzal foglalkozni, mennyire okos vagyok. Aki igazán okos, az szexi is. Mert van annyi esze, hogy ne nézzen ki rosszul, hiszen átlát azokon, akik azt állítják, hogy nekik csak az ész számít. Ugyanakkor, én megnézem a szép nőket is, mivel az egyszerűbb, mint az okosokat, mivel az okosokat nehéz felismerni csak külső alapján, még akkor is, ha okos vagyok” – mondta a Dumaszínház vezetője.

Medveczky Ilona, az ország dívája is megerősítette a kutatás végeredményét: „Teljes mértékig az entellektüel férfiak pártján állok. Teljesen normális, ha valaki az eszével kompenzálja a testi hátrányosságait. Persze nem árt, ha az agyas férfiak nem szállnak el maguktól, mert az ilyen pöffeszkedő nagy tudású emberek borzasztóan irritálnak” – mondta a művésznő.

Ha kíváncsi az igazi geekekre, nézze az Agymenőket péntek esténként 20:00-tól a Comedy Centralon!

redlemon.hu

hirdetés
Previous articleMa GIMISZ Gála !
Next articleOktatásügyi kerekasztal Komáromban