HAZA RÉGIÓ Fotóverseny a Csallóközaranyosi Kóczán Mór Alapiskolában

Fotóverseny a Csallóközaranyosi Kóczán Mór Alapiskolában

882
hirdetés

Csallóközaranyoson kiértékelték Az ősz szépségei című fotóversenyt.

Jakab_Adrienn_8_osztalySzeptember első napjaiban a csallóközaranyosi Kóczán Mór Alapiskola tanulói a következő felhívásra lettek figyelmesek a faliújságon: „Szívesen fényképezel? Az ősz a kedvenc évszakod? Nyitott szemmel jársz a világban? Szeretnél versenyezni? Akkor te vagy a mi emberünk! Az ősz szépségei címmel fotóversenyt hirdetünk.”
Nem titok, hogy ez a felhívás immáron harmadszor jutott el az iskola tanulóihoz, a különbség csupán annyi, hogy a 2012/13-as tanévben a tél, a 2013/14-esben a tavasz, idén pedig az ősz volt a fényképezőgéppel, mobiltelefonnal vagy éppen táblagéppel lencsevégre kapható téma.

Bár idén ősszel is jócskán kijutott az esőből, azért voltak olyan napok, amikor egy gyümölcs alatt roskadozó fa, földre pergő sárga falevél vagy épp a különleges színekben pompázó alkonyi felhőzet képes volt megragadni a természet szépsége iránt érzékeny nebuló fantáziáját: jobbnál jobb fotók készültek idén is.
Az első helyen Jakab Adrienn (8. osztály) végzett, a megosztott második helyezett Vankó István (4. B osztály) és Kecskés Kitti (3. osztály), a képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig Jandás Szilárd (6. osztály) léphetett fel.
A nyerteseknek gratulálunk, a fotók ezúttal is megtekinthetők az iskola honlapján a fényképalbum rovatban, valamint a legjobb őszi felvételeket papírra is kinyomtatják majd, ezek az iskola folyosóját hivatottak díszíteni.
A jövőre nézve is vannak az iskolának tervei. Talán nem volt nehéz kitalálni, hogy május végén a Nyár szépségei címmel hirdetnek versenyt, amit a következő tanév első hónapjában értékelnek majd ki.

Z. Németh István, Felvidék.ma

Jandás Szilárd 6 osztalyKecskés Kitti 3 osztalyVankó István 4 osztaly

hirdetés
Previous articleSzületésétől fogva éheztették gyermeküket a kegyetlen szülők
Next articleRönkszauna kert épült a Dél-Komáromi fürdőben