HAZA RÉGIÓ Folyamatos fejlesztés a Dél-Komáromi fürdőben

Folyamatos fejlesztés a Dél-Komáromi fürdőben

1298
hirdetés

7Új vízi játékok kaptak helyet az uszodában a gyerekek legnagyobb örömére. Egy óriáscápa, úszószigetek, vízi kosárlabda és lebegő kisjátékok teszik élvezetesebbé a fürdőzést. Ezek az játékok a jó idő beálltával kikerülnek majd az élménymedencébe.

Az a célunk, hogy minél inkább családbarátabbá váljunk. Pelenkázó helyiségekkel az öltözőben rendelkezünk ugyan, de a nyári szezonra a kinti vizesblokkban is kialakítunk majd ilyeneket. A gyerekeknek felfújható játékokat szeretnénk vásárolni, és tervezünk egy új foglalkoztató játszóházat is – tudtuk meg a Komthermál Kft. idegenforgalmi vezetőjétől, Molnár Gyöngyitől.

Budavári Boglárka és Dancs Tamás gyakran megfordulnak a strandon, hiszen mindketten az úszóklub tagjai, így ők az edzések előtt ki is próbálhatták az új játékokat.

Mindegyik tetszik, de leginkább a csikóhal, amelyik leginkább egy kacsára emlékeztet– mondta Boglárka. – Nekem is mindegyik tetszik, de a kedvencem az úszósziget – tette hozzá Tamás.

A Komthermál Kft. ezen kívül két új vizesblokkot alakított ki a fedett uszodában, a jövőre nézve pedig több tervük is van.

– A gyógyászati részleghez új bejáratot tervezünk, hogy ne a főbejáraton keresztül közlekedjenek a betegek. A szaunát több lépcsőben fejlesztjük, gőzkabint és sószobát is kialakítunk. Lesz egy kinti pihenő rész, egy úgynevezett napcsapda, ahol akár nulla fokban is kellemesen lehet majd napozni – mondta el az idegenforgalmi vezető.

A tanmedencébe hamarosan egy csúszda kerül, és új öltözőszekrényeket szereznek be, melyek a belépő karórával működnek majd.

Galéria: Folyamatos fejlesztés a fürdőben

komarom.hu

hirdetés
Previous articleKorrupció mindenütt
Next articleFelavatták Antall József mellszobrát Kolozsnémán