HAZA HÍR-MIX Fesztivál az élet

Fesztivál az élet

1056
hirdetés

martfeszteste-web

SZERDA

A megérkezett fesztiválozók, sátrazók számára ismerkedős játékokkal, hangulatos időtöltéssel készülünk, hogy közösen hangolódjuk az év 5 legszínesebb napjára. A foci kedvelői a labdarúgó Európa Bajnokság elődöntőjének első mérkőzését (Portugália – Wales) követhetik figyelemmel óriáskivetítőnkön a mARTsátorban. A Kowalsky meg a Vega koncertje előtt közösen színezzük újra a MARTFESZT betűit egy varázslatos rituálé keretein belül. 

CSÜTÖRTÖK

A szabadegyetem megfelelő hangulatát az ébresztő és a reggeli torna nyitják, majd a fesztiválozókat a MartRádió kívánságműsora szórakoztatja. A nap nem telhet el csapat- és ügyességi játékok nélkül, így lelkes csapatok jelentkezését várjuk! Az este folyamán a labdarúgó EB 2. elődöntőjének (Németország – Franciaország) vetítése előtt pedig a MartSzínezés, majd egy közös magyar szurkolói „flashmob”-ot valósítunk meg minden jelenlévő közreműködésével – hiszen tudjuk, az éjjel soha nem érhet véget. 

PÉNTEK

A pénteki nappal megkezdődik az év legjobb hétvégéje. A reggeli ébresztő és a torna után ismét a MartRádió teremti meg a fesztiválhangulatot, majd fiatalos tréningeknek ad teret a Láthatatlan Egyetemmel időgazdálkodás és személyes kommunikáció témákban. A sikeres és tanulságos tréningeket a „Felvidék, szeretlek!” kvíz következik, mely ismét több csapat versenyéről szól. A mARTsátor ad helyszínt Strédl Terézia: A mindennapok mentálhigiénéjéről c. előadásának, valamint bemutatkozik a Pozsonyi Magyar Szakkolégium. A nagykoncertek előtt Kertész Ricsi ördögi humora fokozza a jókedvet, mely után további csapatjátékok és a MARTFESZT betűk újraszínezése kerülnek megszervezésre.

SZOMBAT:

Megszokott reggeli ébredést ismét a Láthatatlan Egyetem további képzési követik, ahol „Tanulj meg tanulni” és „Önismeret a mindennapokban” témákban futnak párhuzamosan a jobbnál-jobb előadások. Kikapcsolódás gyanánt „Gyertek át szombat délután!” szórakoztató kvízünk vár 4 fős csapatokat, melynek része lesz „Száz év tükrében” c. játék is, valamint akadályverseny és kincskeresés is lesz sok-sok fiatalos érdekességgel fűszerezve és ajándékokkal jutalmazva. A délutáni program Klettner Anikó szexuálpszichológus „Stressz-Szex-Relax” interaktív beszélgetése.

Koncerteket megelőzően Rekop György, a Trollfoci atyja stand up comedy-je tornáztatja meg a rekeszizmokat.

VASÁRNAP:

Vasárnap hallhatjátok a MartRádió utolsó adását, és a fesztiválozókkal játékok közben kiértékeljük a szabadegyetem 5 napját. A rekkenő hőségben Bud Spencer emlékére filmvetítést szervezünk.

Délután gyerekprogramok (arcfestés, versenyek, kézműves foglalkozások), mesefilm-vetítés és ügyességi játékok várják az érdeklődőket és a családokat, majd együtt izgulhatjuk végig a labdarúgó EB döntőjét.

martosiszabadegyetem.sk

hirdetés
Previous articleKomáromi Nagy Retro Fesztivál
Next articleTanévzáró a Selye János Gimnáziumban