HAZA SZÍNES - ÉRDEKES Felkészülni, vigyázz, rajt: megjelent az Ördög szeretője!

Felkészülni, vigyázz, rajt: megjelent az Ördög szeretője!

862
hirdetés

Röviddel az ukrán-orosz háború ihlette 2022. 02. 24. című dala és videóklipje után újabb saját szerzeményével jelentkezett a komáromi származású, Budapesten élő, tamburás előadó-dalszerző, TAMBURILDA. Az Ördög szeretőjében a földi pokol veszélyes csábításaira figyelmeztet „tambu-rapperként“, a tőle eddig megszokott szókimondó – elgondolkodtató módon.

„Aki egyszer az Ördög ölébe ül, az őt újra és újra megtalálja. Más az arc, más a test, más a hajszín. De a sztori? Mindig ugyanaz. Az Ördögé…” – vallja legújabb dalában TAMBURILDA.

Hozzátette: bár ezt a dalt alapvetően egy vagy inkább több rossz szerelmi történet ihlette, úgy gondolja, hogy az előbb idézett szövege nem csak a párkapcsolatokra igaz.

„Aki az élet bármely területén egyszer megtapasztalja az izgalmas rosszat, a csábítás erejét, az később nagyon nehezen tud szabadulni az ördögi körből. Legyen szó toxikus, bántalmazó viszonyokról vagy bármilyen függőségekről. Több közeli ismerősöm is él olyan kapcsolatban, ami jóval többet vesz el tőlük, mint amennyit adni tudna. Azt sem tagadom, hogy nekem is többször volt részem ilyesmiben. A dal tehát figyelmeztető jellegű: van az a csábítás, amit jobb elkerülni, még mielőtt végleg beszippantana, és tönkretenné akár az egész életünket” – nyilatkozta a Ma7-nek.

Az Ördög szeretője szövegét és zenéjét ismét TAMBURILDA írta. A felvétel, hangszerelés, keverés, mixing, mastering az egyre elismertebb MaxBeard nevével fémjelzett, a videót pedig a X Pro Média készítette. Sugallva: aki a röpke, átmeneti örömökért cserébe nem szerződik az emberi arcot öltő Ördöggel, az a földi pokol helyett a földi édent választja… A vadifriss, újszerű szerzemény itt hallható – látható: TAMBURILDA – Az Ördög szeretője (Official Music Video) – YouTube

ma7

hirdetés
Previous articleNegatívra rontotta Szlovákia adósosztályzatának kilátását az S&P
Next articleA Selye János Gimnázium diákjai az e-Hód eredményhirdetésén
Rekordszámú versenyző vett részt az e-Hódon