HAZA SPORT EURO 2016 – Bernd Storck marad a magyar válogatott szövetségi kapitánya

EURO 2016 – Bernd Storck marad a magyar válogatott szövetségi kapitánya

1396
hirdetés
Budapest, 2015. november 16. Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke (j) és Bernd Storck szövetségi kapitány a szövetség elnökségi ülése után tartott sajtótájékoztatón az MLSZ székházában 2015. november 16-án. Az Európa-bajnokság végéig Bernd Storck marad a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. MTI Fotó: Illyés Tibor
Budapest, 2015. november 16.
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke (j) és Bernd Storck szövetségi kapitány a szövetség elnökségi ülése után tartott sajtótájékoztatón az MLSZ székházában 2015. november 16-án. Az Európa-bajnokság végéig Bernd Storck marad a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
MTI Fotó: Illyés Tibor

Az Európa-bajnokság végéig Bernd Storck marad a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

    A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hétfői sajtótájékoztatóján Csányi Sándor elnök elmondta: a német edző és szakmai stábja új megbízatása a jövő évi, franciaországi Európa-bajnokság végéig szól, de a további együttműködés lehetőségét is megfogalmazta.
    Csányi elárulta: az európai szövetségtől (UEFA) 12 millió eurót (3,7 milliárd forint) kapnak a sikeres kvalifikációért, ennek harmadát a játékosok és a stábtagok kapják meg prémiumként. Összesen 75 játékos és három stáb volt érdekelt az elmúlt időszakban.

MTI

hirdetés
Previous articleEgy iszlám szervezet tiltakozott Fico kijelentése miatt
Next articleOrosz hírszerzés: bomba okozta az egyiptomi légi katasztrófát