HAZA RÉGIÓ ETO-Barcelona Győrben !

ETO-Barcelona Győrben !

1034
hirdetés

u_16_audi_cup_4_ujhonlapA 16 év alatti korosztálynak meghirdetett nemzetközi tornát szeptember 13. és 15. között rendezik az ETO Parkban. Az esemény hivatalos sajtótájékoztatóján Horváth Cs. Attila az ETO klubmenedzsere kiemelte, a klub 2013-ban minden idők legeredményesebb szezonját zárta, hiszen amellett, hogy harminc év után újra bajnok lett a felnőttcsapat, a kilenc korosztályos csapatból nyolc a dobogón végzett. A három ETO-s korosztályos bajnokcsapat között van az U16-os is, amelyik a nemzetközi tornán részt vesz.

A szervezők komoly munkát végeztek az elmúlt hónapokban, hiszen a kontinens legjobb utánpótláscsapatait sikerült megnyerni a győri versenyre. A Barcelona, vagy a Benfica neve önmagáért beszél, ezekre minden sportbarát felkapja a fejét, de a fiatal korosztályban a többi csapat is az éllovasok között van, Európa legjobbja pedig jelenleg a szintén Győrbe látogató Dinamo Zagreb U16-os együttese. Vincze Ottó az ETO utánpótlás-menedzsere hangsúlyozta, a tavalyi sikeres lebonyolítás után nagyot léptek előre, hiszen a kontinens krémjét sikerült megnyerni a tornára. Hozzátette, az önkormányzat támogatásával a torna megnyitóját a Széchenyi téren tartják szeptember 13-án este 20:00 órakor. Azért a belvárosi helyszínválasztás, hogy a külföldi vendégek is láthassák, milyen szép városba érkeztek. A megnyitón egyébként a fiatalok az El Paso és a Hoppáré Zenekar magyaros előadását láthatják.

Lőre Péter az Audi Hungaria kommunikációs igazgatója elmondta, a vállalat szívesen áll a színvonalas és hasznos rendezvények mellé, és az ETO által szervezett torna ennek a kívánalomnak maximálisan megfelel, hiszen az utánpótlás-neveléshez járul hozzá, a jövő lehetséges válogatottjainak biztosít komoly megmérettetési lehetőséget.

Ehhez kapcsolódott Pacsi Bálint az ETO U16-os csapatának edzője is, aki jó szereplést vár a mieinktől. Mint mondja, szeretnének úgy szerepelni, hogy az eredményre, de még inkább a mutatott teljesítményre büszke lehessen a város. Koncsag Martin csapatkapitány hozzáfűzte, már bennük van a drukk, de nem félnek, és meg szeretnék mutatni, hogy megállják a helyüket az európai élcsapatok között is.

Az Audi Kupa szeptember 13-án, pénteken 16.15 órakor kezdődik, ezen a napon rendezik többek között az ETO–Barcelona mérkőzést. A bronzmérkőzés szeptember 15-én, vasárnap 11.15 órakor, a döntő 13 órakor kezdődik, a helyosztókat a Sport Televízió élőben közvetíti. A mérkőzések látogatása ingyenes! A tornáról további részleteket itt olvashat!

gyor.hu

hirdetés
Previous articleMeghívó a romafesztiválra
Next articleSzíria – A CIA megkezdte a fegyverek szállítását a felkelőknek