HAZA RÉGIÓ Érkezik a Coca-Cola Karaván Dél-Komáromba

Érkezik a Coca-Cola Karaván Dél-Komáromba

1572
hirdetés

cocacola kamionA Coca-Cola Karácsonyi Karaván idén ismét országos túrára indul, ráadásul a Coca-Cola Pop-up Store-ral a fedélzetén. A helyszíneken a karaván látogatásának idejére kinyitó boltban mindenki kedvére találhat ikonikus Coca-Cola tárgyakat akár karácsonyi ajándéknak is. A legendás Mikulás és segítői pedig nemcsak vidámabbá teszik az ünnepi készülődést, hanem a Magyar Vöröskereszt önkénteseivel együtt segítséget nyújtanak a nélkülözőknek is.

A kizárólag erre az alkalomra felállított üzlet exkluzív és csak itt kapható Coca-Cola ruhák, táskák, kiegészítők, poszterek mellett karácsonyi kínálattal is várja az érdeklődőket. Az egyedülálló választékból bárki kedvére válogathat igazán különleges és egyedi karácsonyi ajándékot, sőt még segíteni is tud, hisz a Coca-Cola minden vásárlás után 200 Ft-tal támogatja a Magyar Vöröskereszt munkáját.

A Karácsonyi Karaván a sok izgalmas program mellett további lehetőséget nyújt az adományozásra is. A Magyar Vöröskereszt önkéntesei minden helyszínen várják a felajánlásokat, leginkább tartós élelmiszer-, játék- vagy pénzadományt.

A Coca-Cola, a Magyar Vöröskereszt és a helyi polgármesterek helyszínenként 10 rászoruló családot ajándékoznak meg a településeikre látogató Karácsonyi Karavánnál.

A helyszínen lesz adventi kézműves alkotóház, ahol a résztvevők karácsonyi ajándékokat készíthetnek az idén 100 éves Coca-Cola kontúrpalackból, az ünnepi csomagolást pedig a Mikulás segítőire bízhatják. A legkisebbeket a Matiné zenekar gyermekműsora szórakoztatja majd, este pedig Takács Nikolas és Wolf Kati adventi koncertje varázsol karácsonyi hangulatot.

2015 december 16., szerda, Komárom, Jókai liget


17:00 Matiné zenekar

19:00 Takács Nikolas és Wolf Kati

komarom.hu

hirdetés
Previous articleKarácsonyi Jótékonysági Est 2015
Next articleMeghaladta a 30 ezret az aláírások száma az MKP menekültkvóta ellenes petícióján