HAZA KULTÚRA Elindult a jegyfoglalás a Martfesztre

Elindult a jegyfoglalás a Martfesztre

897
hirdetés

sajtóanyag-egyetmistaElindult a jegyelővétel az év 5 legjobb napjára a Martosi Szabadegyetem honlapján, a felvidéki magyar középiskolások mellett az egyetemistákat is kedvezmény várja.

Már kaphatók elővételben a hetijegyek a III. Martfesztre a rendezvény honlapján: 21 euróért bárki ott lehet az összes martosi előadáson és koncerten, míg a helyszínen 25 euróba kerül majd a szerdától vasárnapig érvényes belépő. A felvidéki magyar középiskolák diákjai előzetes regisztrációval ajándékba kapják a teljes belépőt, a június 20-ig hetijegyet váltó első száz egyetemistának pedig a jegy mellé minden nap jár egy ajándék sör vagy üdítő is. Az internetes elővétel mellett, a komáromi Pince Klubban személyesen is megvásárolható a hetijegy. Aki nem egész hétre érkezik, az mindegyik napra 7 euróért (15 óra előtt érkezve 5 euróért) válthat majd napijegyet.

A martfeszt.sk oldalon már elérhetőek a heti belépők, az egyetemistáknak érdemes sietniük, hogy beférjenek abba az első százba, akiket naponta meghívnak egy sörre a szervezők. Találkozzunk Martoson, az év 5 legjobb napján!

-martfeszt-

hirdetés