HAZA SZÍNES - ÉRDEKES Életét kockáztatta, hogy megmentse a szarvasgidát

Életét kockáztatta, hogy megmentse a szarvasgidát

1131
hirdetés

A bangladesi fiú gondolkodás nélkül ugrott az esőtől megáradt folyóba, amikor látta, hogy a gida bajban van.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a véletlennek és persze egy hős kisfiúnak köszönhetően készített zseniális képsorozatot az indiai természetfotós, Hasibul Wahab. A férfi épp Banglades nyolcszáz folyójának egyike mellett fotózott, amikor felfigyelt a jelenetre.

A pettyes szarvasgida és családja az esőtől megáradt folyó elől menekült, ám a gida lemaradt, így a víz végül elsodorta. Ekkor került elő – szinte a semmiből – a kisfiú, aki bátran az áradó folyóba vetette magát, elkapta a gidát, majd gyakorlott mozdulattal a feje felé emelte a megriadt jószágot. Ahogy Wahab képein látszik, volt olyan pillanat, amikor a kis hősnek csupán a keze látszott ki a vízből.

Képek forrása: The Daily Mail

A fotós az esettel kapcsolatban elmondta, jó négyen-öten nézték, ahogy a kisfiú megmenti a szarvasgidát. Köztük többen is felkészültek arra, hogy a gyerek után ugranak, ha arra szükség lenne. Ám a kamaszkora elején járó kisfiúnak nem volt szüksége segítségre, tökéletesen uralta a helyzetet, és végül ő is, és gida is biztonságban elérték a partot.

Bored Panda / hir24hu

hirdetés
Previous articleRECEPTEK: Tavaszi tarhonyás hús
Next articleSzocsi 2014 – Megkezdődött a téli olimpia