HAZA HÍR-MIX Egész napos programmal vár minden korosztályt az idei Wake Up

Egész napos programmal vár minden korosztályt az idei Wake Up

1542
hirdetés

Hamarosan ismét megrendezésre kerül Komárom egyik legnagyobb bulija, a Wake Up. Az idei évben a szervezők ráadásul minden korosztály számára igyekeztek széleskörű és szórakoztató programokat összeállítani. A március 17-ei tavaszindító bulinak az idei évben is a városi sportcsarnok ad otthont.

A Wake Up története már hosszú évekre nyúlik vissza, az évek múlásával pedig egyre nagyobb érdeklődés és figyelem övezi az eseményt. Ezt valószínűleg a szervezők is érezték, éppen ezért döntöttek az idei évben úgy, hogy szakítva az eddigi hagyományokkal, ezúttal egy egész napos programmal kedveskednek majd sportkedvelőknek, a zene szerelmeseinek, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A sokak által kedvelt zenei szórakozás mellett a fesztivál idei programkínálatában ugyanis megtalálhatóak már a gyerek- és családos programok is.

A Wake Up már a délelőtti órákban várja az érdeklődőket egy reggeli alakformáló tornára, melyet a népszerű magyar személyi edző, Rubint Réka tart majd. Ezt követően, kora délutántól kezdve a gyermekek kerülnek a középpontba. Előbb gyerekfoglalkozásokkal (arcfestés, játékok, Disney mesefigurák), a komáromi animátorok programjaival, majd az Alma Zenekar fergeteges koncertjével folytatódik a Wake Up, melynek első, nappali része 16 órakor zárul.

Egy kis szünet után, este 6 órától a főszerepet a zene veszi át, amely egészen a hajnali órákig meg sem áll. A színpadon sorban váltják majd egymást a neves és kedvelt előadók.  A fesztiválon fellépnek: Jolly és Suzy, LL Junior, Csepregi Éva, Zoltán Erika, Gáspár Laci, valamint Igor Kmeťo is. Ezt követően a party zene kedvelői is kiélhetik magukat, hiszen Sterbinszky, Newik és Bagó közreműködésével egy több órás disco őrület veszi majd kezdetét éjfél után. 

Az eseményre a rendkívül széles programkínálat miatt különböző jegyek is válthatóak. A gyerekprogramokra 0-tól 14 éves korig 5 €, 15 éves kortól 8 € lesz a belépő. Rubint Réka alakformáló órájára 6 euróért vásárolhatóak jegyek, míg az esti party belépőjegyeihez 7 €-ért lehet hozzájutni.

Emellett természetesen lehetőség van egész napos jegy megvásárlására is, melynek ára 12 €.

A fesztivál részletes programja:

Nappal:

09:30 Rubint Réka

13:00 GyerekProgram

14:30 Alma Zenekar
Aladdin (komáromi animátorok)

16:00 Nappali program vége

Este:

18:00 Kezdés

19:00 Jolly és Suzy

20:00 LL Junior

21:00 Csepregi Éva

22:00 Zoltán Erika

23:00 Gáspár Laci

24:00 Igor Kmeťo

01:00 Sterbinszky

02:00 Newik

03:00 Bagó

További információkért érdemes ellátogatni a Wake Up Facebook oldalára, vagy a fesztivál honlapjára, a www.wakeupkn.sk weboldalra.

https://www.facebook.com/wakeupkn/videos/2095939603751288/

https://www.facebook.com/wakeupkn/videos/2111672495511332/

 

sziakomarom

hirdetés
Previous articleCsoda történt: megérkezett őrhalmi fészkébe Báró, a jeladós fehér gólya
Next articleBejelentette lemondását Robert Kaliňák belügyminiszter