HAZA Egyéb Dunaszerdahelyen tartja éves konferenciáját a Kerekasztal

Dunaszerdahelyen tartja éves konferenciáját a Kerekasztal

868
hirdetés

kerek

Az idén Dunaszerdahelyen rendezi meg éves konferenciáját a Szlovákiai Magyarok Kerekasztala. A Szlovákiai Magyarok Kerekasztala nyitott, politikai pártoktól független, önkéntes és informális intézmény, amely a szlovákiai magyar szervezetek egyeztető fóruma. A konferencia időpontja 2015. november 21., szombat, a pontos helyszín és a részletes program a következő napokban válik nyilvánossá.

A Kerekasztal különféle nemzetközi és hazai fórumokon képviseli és érvényesíti a magyar közösségek és civil szervezetek érdekeit, évente tart országos konferenciát, valamint havi szinten szervez egyeztető üléseket. Az egyes tagszervezetek évente megújíthatják tagságukat, valamint beléphetnek a Kerekasztalba. A lehetőség minden civil szervezet számára adott, interneten a http://www.kerekasztal.org/jelentkezesi-lap-a-kerekasztal-vii-orszagos-konferenciajara/ linken tölthetik ki a jelentkezőlapot, telefonon pedig a 0915 891 166-os számon jelezhetik tagságuk megújítását.

Az előző évi konferencia anyagai a http://www.kerekasztal.org/2014/12/136-szervezettel-folytatodik-a-kerekasztal-munkaja/ linken érhetőek el.

 

Tokár Géza
szóvivő

hirdetés
Previous articleKomáromi gimisek jutalomúton Elzász gyöngyszemében
Next articlePeugeot 308 SW GT 2.0 BlueHDi: Takarékos erődemonstrálás