HAZA RÉGIÓ Diákavatás a gútai magániskolában

Diákavatás a gútai magániskolában

1230
hirdetés

imgd012b1aba2f75768bb9e2015. november 20-án iskolánkban megrendezésre került az elsős diákok avatási ünnepsége.
Az elsős tanulóknak megadott stílusban kellett egy kisebb előadást tartaniuk. Ezt az ő elképzelésükre bíztuk, így nem tudhattuk, mire számítsunk. A diákok azonban, ahogy az előző években, most sem okoztak csalódást. Megérdemelten, emelt fővel tudhatják magukénak ezt a napot, ugyanis mindent megtettek azért, hogy jól érezzék magukat. E nap után büszkék vagyunk arra, hogy a mi diákjaink.

Minden osztály a szerencséjében bízva húzott témát, és eszerint öltözött be.
Az I.A osztály diákjai csinos hercegnőkké alakultak át, az I.B osztály tanulói bohóckodtak, az I.C tanulói csecsemők, az I.D-sek pedig földönkívüliek voltak.
Sok humoros előadást láttunk, azonban csak egy osztály nyerhette el a „nap osztálya” címet, az pedig az I.C volt. Ettől függetlenül a többi osztály is a legjobbat nyújtotta, és ezt a zsűri szintén értékelte. A nap végén az elsős osztályok térdre borulva tettek fogadalmat.

Szeretnénk megköszönni az elsős osztályok osztályfőnökeinek, hogy diákjaikat felkészítették, a segítő diákoknak, a zsűrinek, a műsorvezetőknek, és nem utolsó sorban a szervező tanároknak, valamint a vezetőségnek, hogy ez a nap megrendezésre kerülhetett.

Kolek Zsolt

dunataj.sk

hirdetés
Previous articleBarangolás a Nádor-vonal mentén
Next articleMagas rangú olasz katonai delegáció járt Komáromban