HAZA SZÍNES - ÉRDEKES Csökkent a prostitúció Győr megyében

Csökkent a prostitúció Győr megyében

3754
hirdetés
Illusztráció
Illusztráció

Prostitúció miatt tizenegy nőt vett szabálysértési őrizetbe a rendőrség Győr-Moson-Sopron megyében az utóbbi három hónapban, és mindannyiukat gyorsított eljárásban állították bíróság elé. A folyamatos rendőri jelenlét miatt csökkent a prostitúció a megyében – közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán az MTI-vel.

    Kocsis Tünde elmondta: a bíróság ezeket az eseteket elzárással bünteti, illetve közérdekű munkát, pénzbírságot szab ki az elkövetőkre.     A sajtóreferens szólt arról is, hogy a vizsgált három hónapos időszakban tiltott kéjelgés szabálysértése miatt tizenöt, szexuális szolgáltatásra való felhívás tilalmának megszegése miatt pedig öt esetben szabtak ki helyszíni bírságot a rendőrök.     A rendőrség továbbra is kiemelten figyel a prostitúció elleni fellépésre és a prostitúció visszaszorítására, elsősorban Győrben, Mosonmagyaróváron és Sopronban.
    A folyamatos rendőri jelenlétnek köszönhetően a főútvonalakon és a védett övezetekben a prostituáltak száma a korábbiakhoz képest számottevően csökkent – közölte a sajtóreferens.

MTI

hirdetés
Previous articleFergeteges Győri nyárzárás!
Next articleMagasabb lehet a jövő évi szlovák költségvetés hiánya a korábban tervezettnél