HAZA Egyéb Csapó Gábor tiszteletére készít emlékműsort az M4 Sport

Csapó Gábor tiszteletére készít emlékműsort az M4 Sport

833
hirdetés

Pályafutásának jelentős eseményeit felidéző archív felvételekkel, és korábbi vízilabdázók visszatekintéseivel emlékezik a nemrég elhunyt Csapó Gábor olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázóra december 14-én, temetése napján az M4 Sport.

Fotó: MTI/Zih Zsolt

A november 27-én, 72 éves korában elhunyt legendás sportoló a hetvenes-nyolcvanas évek magyar vízilabdasportjának meghatározó alakja volt, pályafutása csúcsát az aranyéremmel zárult, 1976-os montreali olimpia jelentette. Csapó Gábortól december 14-én vesznek végső búcsút, ezen a napon az M4 Sport is megemlékezik róla.

A 22:15-től látható műsorban számos archív felvétellel és interjúrészlettel idézik fel a legendás pólós alakját, karrierje fontos mérkőzéseit, köztük a montreali olimpiai diadalt. A műsorban három korábbi vízilabdázó is megosztja emlékeit Csapó Gáborral kapcsolatban: Petrovics-Mérei Andrea, az M4 Sport műsorvezetője mellett Kenéz György olimpiai bajnok, a Montreálban győztes csapat tagja, Kásás Zoltán olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok pólós, valamint Kósz Zoltán olimpiai bajnok vízilabdázók mesélik el a játékosként és edzőként is legendás „Dudihoz” kötődő történeteiket.

Csapó Gábor emlékműsor – december 14-én 22:15-től az M4 Sporton!

dunamsz.hu

hirdetés
Previous articleMegalakult a Szövetség Nyitra Megyei Frakciója, fontos döntések születtek
Next articleAz ukrán parlament új törvényt fogadott el a nemzeti kisebbségekről