HAZA Egyéb Csáky Pál felvidéki magyar újságírókat fogadott brüsszeli irodájában

Csáky Pál felvidéki magyar újságírókat fogadott brüsszeli irodájában

771
hirdetés

Csáky Pál EP-képviselő első látogatócsoportját november 3-5-e közt Brüsszelben fogadta. A résztvevők az Európai Parlament és az Európai Néppárt működésével ismerkedhettek meg. A látogatói program ideje alatt Csákyval a Kossuth rádió élő beszélgetést közvetített (az ott elhangzottakról egy későbbi cikkünkben számolunk be).

Az újságírókból és politikai aktivistákból álló kétszer nyolc fős csoport a Találkozz a képviselőddel program keretében érkezett Brüsszelbe. A Felvidék.ma-t Homoly Erzsó, hírportálunk főszerkesztője képvselte. Csáky Pál meghívását mások mellett elfogadta a Szabad Újság, a hirek.sk egy-egy újságírója, valamint az MTI és Kossuth rádió pozsonyi tudósítói.
A látogatói program szervezője Lancz Attila és Dunajszky Éva képviselői asszisztensek voltak. A EP működésének és épületének megismertetésében Csáky Pál másik két képviselői asszisztense, Száraz Krisztina és Mészáros Anikó voltak a látogatók segítségére.
Agárdy Attila, az Európai Néppart szlovákiai sajtótanácsadója szólt a Találkozz a képviselőddel programról és az EPP tevékenységeiről és prioritásairól. A felvidéki újságírókkal Csáky Pál eszmecserét folytatott brüsszeli irodájában, a beszélgetésen aktuálpolitikai kérdésekről esett szó.
Tekintse meg Képgalériánkat ITT>>.

Felvidék.ma

hirdetés
Previous articleMegbukott az egészségügyi miniszter
Next articlePro Civis: megjelentek a kétnyelvű feliratok a benzintöltő állomásokon