HAZA MOZI Carrie Fisher is szerepel az új Star Wars-filmben

Carrie Fisher is szerepel az új Star Wars-filmben

5362
hirdetés

carrie_fisher_a_pAz űreposz Leia hercegnőjeként megismert Carrie Fisher is szerepelni fog az előkészületben lévő hetedik Star Wars-filmben.

Fisher a Palm Beach Illustrated című lapnak adott interjúban árulta el, hogy benne lesz a produkcióban. Az 57 éves színésznő azt is megosztotta az újsággal, hogy szerinte hogyan változott az általa alakított hercegnő az eltelt idők során. „Egy intergalaktikus idősek otthonában él” – mondta nevetve, de hozzáfűzte: „Olyan lehet, mint volt, talán egy kicsit lassúbb, és nem veti már bele magát a küzdelmekbe olyan hévvel”.
Februárban az egykor Luke Skywalkert játszó Mark Hamill mesélt arról az Entertainment Tonightnak, hogy George Lucasszal, az űreposz „atyjával” már beszélt a régi szereplőgárda visszatérésének lehetőségéről. A színész azonban megjegyezte, hogy saját lehetséges szerepéről még nem váltott szót sem Kathleen Kennedyvel, az új Star Wars-epizód producerével, sem a forgatókönyvet író Mike Arndttal – idézte fel szerdán Hamill nyilatkozatát a The Hollywood Reporter online kiadása.
A filmes lap azt is megszellőztette, hogy a Lucasfilm és a Disney együttműködésével készülő egyik Star Wars-történethez kapcsolódó, de nem a sorozat epizódjaként születő filmben Han Solo kerülhet a középpontba, akit évtizedekkel ezelőtt Harrison Ford alakított.

http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/carrie-fisher-confirms-star-wars-426282

MTI

fotó: telepress.hu

hirdetés
Previous articlePozsony a régió legkevésbé „élhető” fővárosa
Next articleA gyermekbarát önkormányzat felé