HAZA BULVÁR Cameron Diaz büszke a róla készült szexvideóra

Cameron Diaz büszke a róla készült szexvideóra

760
hirdetés

Cameron Diaz egyáltalán nem jött zavarba, amikor nyilvánosságra került a róla készült szexvideó. Sőt, büszkén vonult végig a vörös szőnyegen.

Így könnyű: Cameron Diaz szexvideója ugyanis az ő beleegyezésével készült – és a nyilvánosságra hozatalával sem volt semmi problémája. A Szexvideó című filmben Cameron Diaz és Jason Segel home videóját nem kiszivárogtatták, hanem kimondottan a közönségnek szánták. A vígjátékban, amelyet július 31-én mutatnak be a hazai mozik, Diaz és Segel egy 14 éve együtt élő házaspárt alakít, akik a mindennapi problémáktól kifulladóban lévő kapcsolatukat egy merész videóval akarják feldobni. A közösségi média korában azonban kiszámíthatatlan, hogy egy szigorúan magánhasználatra készült filmecskét ki mindenki fog majd élvezettel bámulni.
szexvideó_cameron_diaz_jason_segel
Jelenet a Szexvideóból.
A két színésznek nem ez az első közös filmje, igaz, korábban még nem kerültek ilyen közel egymáshoz a vásznon. „Ez után a forgatás után elmondhatjuk, hogy igazán alaposan megismertük egymást” – mondta nevetve Diaz. Segel hozzátette: „Egy vígjátéknál egyetlen szempont van: legyen olyan vicces, amilyen csak lehet. Ez pedig azt is jelenti, hogy félre kell tenni a büszkeségünket, nem szemérmeskedhetünk.”
A mozivásznakon világszerte milliók fogják látni az intim pillanatokat, ennek ellenére a munkálatok közben csak az lehetett jelen a szexjelenetek forgatásán, akinek muszáj volt. És ez mindössze három embert jelentett. „A szexvideó forgatásán a kamerát a rendező, Jake Kasdan kezelte, ezért csak mi hárman voltunk a szobában – mesélte Segel. – Ettől biztonságban éreztük magunkat Cameronnal. Mindketten sokat forgattunk már, profik vagyunk, mégis zavaró lett volna, ha mikrofonosok, világosítók és sminkesek vesznek minket körül.”

Forrás: InterCom

http://mozi.hir24.hu

hirdetés
Previous articleVégső búcsút vettek Grosics Gyulától
Next articleTízéves fennállását ünnepelte a gútai református gyülekezet