HAZA BULVÁR Botrányos lesz a Jóbarátok sztárja

Botrányos lesz a Jóbarátok sztárja

893
hirdetés

lisa_kudrow_0Lisa Kudrow pár évvel ezelőtt teljes beleéléssel énekelte a Büdös macska dalát, most azonban a közönség komolyabb oldaláról ismerheti meg a Jóbarátok szeleburdi szereplőjét. Az 50 éves híresség öltönyt vesz magára és bemasíroz Shonda Rhimes kríziskezelő menedzsereinek világába. A Botrány gárdája újabb ismert arccal bővül, de vajon Kerry Washington vetélytársat kap „Phoebe” személyében?

A Universal Channel nézői számára közel sem ismeretlen Lisa, aki a Kinek képzeled magad? című dokureality producere és fel is tűnik a sorozat egyik részében. A műsor két évada alatt olyan ismert emberek kapargatják meg családfájuk gyökereit, mint Sarah Jessica Parker, Spike Lee, vagy éppen Steve Buscemi.

Sajtóértesülések szerint a Jóbarátok bolondos Phoebe-je egy erős személyiségű politikusasszonyt alakít majd a Botrány harmadik szezonjában. Ráadásul visszatérő szerepről van szó! Mindez azért is nagy szó, mert a színésznő a Jóbarátok óta nem igazán találta magát. Annak ellenére sem, hogy saját show-ja, a Web Therapy idén már az 5. évadával jelentkezett. A várva várt áttörés azonban Olivia Pope-éknak köszönhetően eljöhet a sztárnak, hisz a Botrány az ABC tévécsatorna egyik legjelentősebb drámasorozata.

A Kerry Washington főszereplésével készült produkció ősszel hamarosan új évaddal jelentkezik, de addigi is a Universal Channel nézői minden vasárnap 21:00-tól dupla részekkel ismételhetik át a második etap történéseit.

redlemon.hu

hirdetés
Previous articleFelvirágoztat egy brit várost végrendeletével egy bankár
Next articleÚjabb kétnyelvű formanyomtatványok önkormányzatainknak