HAZA RÉGIÓ Bombariadó fékezte ma több járásbíróság működését

Bombariadó fékezte ma több járásbíróság működését

607
hirdetés

Február 2-án délelőtt átmenetileg szüneteltetni kellett a Komáromi Járásbíróság működését, amely Határőr utcai épületét bombariadó miatt el kellett hagyniuk az odabenn tartózkodóknak. Mivel a bejárati őr a kedélyeket borzoló történtekről nem nyújthatott tájékoztatást, ezért telefonon keresztül Renáta Čuháková magisztertől, a Nyitrai Kerületi Rendőrkapitányság szóvivőjétől informálódtunk.

A Komáromi Járásbíróság épületét is átmenetileg kiürítették

„Valójában az Eperjesi Kerületi Rendőrkapitányságra érkezett a bejelentés, hogy a járásbíróságok székhelyein valaki bombákat helyezett el. Ezt haladéktalanul tudatták velünk is, és megkezdődött az épületek kiürítése, majd egy újabb utasítás alapján a folyamatot félbeszakították.

„Tehát Komáromban folytatódhattak a hivatali órák, nincs ok pánikra.

Az eperjesi helyzetről azonban nem áll módomban nyilatkozni, mert az az ottani kolléga jogköre“ – mondta el a Ma7-nek a nyitrai szóvivő.

A Komáromi Járásbíróság ügyfeleinek ideiglenesen odakinn kellett várakozniuk

Időközben arról is értesültünk, hogy korábban az Érsekújvári Járásbíróság épületét bombariadó miatt be is kerítették. Ezt a tényt Tóth Lehel fotóművésznek a közösségi oldalára korábban feltett felvétele is bizonyítja.

A Komáromi Járási Ügyészség is egyazon épületben működik

Nagy-Miskó Ildikó, ma7.sk

hirdetés