HAZA BULVÁR Besenyő Pista bá újra a képernyőn!

Besenyő Pista bá újra a képernyőn!

772
hirdetés

Laár András otthon is nevet a saját poénjain

laar_3A nagydumájú Besenyő Pista bácsi visszatér a képernyőre – legalábbis egy este erejéig. Hajós András után újabb nagyágyúk, Galla Miklós és Laár András is előveszik sajátos humorukat A Comedy Central bemutatja 9. évadában.

A magyar humorcsatorna stand-up show-ja számos ifjú humoristát indított már el az országos hírnév felé vezető rögös úton, most azonban a régi idők nagy tanúi is helyet kapnak a műsorfolyamban. Hajós András zongorás őrülete nyitotta meg az évadot, de hamarosan jön Galla Miklós és Laár András is. Utóbbi feltámasztja a „mindigigazavan” Besenyő Pista bácsit, akit régen nem láthattunk a tévében!

„Több figurát is új monológokkal viszek képernyőre, így a közönség ismét találkozhat Besenyő Pista bácsival, Ede Bede Bácsival és a Költővel is. Remélem, hogy mindannyian sokáig élnek majd, mert valószínűleg együtt megyünk a sírba” – magyarázta Laár.

A költő, zeneszerző, színész, buddhista pap és humorista szerint A Comedy Central bemutatja rajongóinak érdemes poénokat írni. „Hálás közönségnek ismertem meg őket, olyanoknak, akik gátlástalanul röhögnek a poénokon. Én is fogékony vagyok a saját humoromra, így előfordul, hogy amikor visszanézem magam, akkor jól szórakozom közben. Különösen Besenyő Pista bá észjárásába szeretek belesüppedni” – mondta Laár András.

A csatorna műsorában Hajóson, Gallán és Laár Andráson kívül színpadra lépnek majd Bruti, Sallai Ervin, Orosz Gyuri és Redenczky Mária is.

A Comedy Central bemutatja – 9. évad, minden vasárnap 19:35-kor a Comedy Central műsorán!

redlemon.hu

hirdetés
Previous articleRekordszámú panda született idén Kínában
Next articleLipšic: Még Fehéroroszország is igazságosabb Szlovákiánál