HAZA BELFÖLD Az MKP-t az ambiciózus fiatalok pártja is támogatja

Az MKP-t az ambiciózus fiatalok pártja is támogatja

823
hirdetés

42708 Berényi Józsefet, az MKP és az OKS megyeelnöki jelöltjét a megyei választások második fordulójában Andrej Richnák is támogatja, aki jelöltként indult az első fordulóban Nagyszombat megye elnöki posztjáért.
Andrej Richnák, a 28 éves közgazdász programjában hasonló elvet vall, mint Berényi József, aki a választások során bejutott a második fordulóba. Berényi József támogatását azzal indokolja, hogy szerinte a megyének új vezetés, új elnök kell. Berényi Józsefet megfelelőnek tartja erre a tisztségre. Ezt a nézetét már az első forduló előtt is nyilvánosságra hozta: „Úgy gondolom, a nyolc év alatt Tibor Mikuš megyeelnökként megvalósíthatta elképzeléseit és ötleteit. Ennyi idő után váltani kell, Nagyszombat megye élére új embernek kell állnia – új tervekkel, elképzelésekkel, amelyek a megyét előbbre vinnék.“

Andrej Richnák azt a nézetet vallja, hogy ha szombaton Berényi József győzne a választások második fordulójában, bizonyára megtalálnák a közös hangot programjuk megvalósítására – tájékoztata portálunkat az MKP sajtóosztálya.

felvidek.ma

hirdetés