Kezdőlap HÍR-MIX Az MKP Gútai Helyi Szervezete kérelemmel fordult az Országos elnökséghez

Az MKP Gútai Helyi Szervezete kérelemmel fordult az Országos elnökséghez

1076
MEGOSZTÁS

Információink szerint a szeptember 4-én íródott levél a következőket tartalmazta (mivel tartalma fontos lehet és előremutató, ezért teljes egészében közöljük) :

Tisztelt Elnök Úr, Tisztelt Elnökség!

     Az MKP Gútai Helyi Szervezete elnökségének javaslata a kialakult kusza politikai helyzet rendezésére, hogy az MKP tartsa meg domináns szerepét, arculatát, értékrendjét, ne hagyja elveszni kialakított struktúráit, bázisát súlytalan pillanatmozgalmakért. Az összefogás jegyében próbálja magába integrálni a magyar képviseletet, és a parlamenti választásokon önállóan induljon.

     Véleményünk szerint, amennyiben nem lesz önálló MKP-s lista a 2020-as parlamenti választásokon, az a helyi szervezetek megszűnését, megyei, önkormányzati választásokon való sikertelenségét vetíti elő. Feladatunk, hogy megőrizzük az MKP meghatározó szerepét a településeken, a helyi és megyei önkormányzatokban, Szlovákia magyarlakta vidékein.  Továbbá a tapasztalt személyek munkájának elismerése mellett javasoljuk, hogy a parlamenti választási lista első 10-20 helyén új arcok jelenjenek meg.

Kérjük az országos elnökséget az Országos Tanács mihamarabbi összehívására, hogy a kompetens szerv hozhassa meg a párt jövőjét meghatározó döntéseket.

 

Viola Miklós az MKP Gútai Helyi Szervezetének  elnöke

Koczkás Beáta az MKP Gútai Helyi Szervezetének  alelnöke

 

hirdetés