HAZA RÉGIÓ Az AGEL immár harmadik alkalommal lett „Az év munkáltatója“ 

Az AGEL immár harmadik alkalommal lett „Az év munkáltatója“ 

434
hirdetés

Nagyon komoly sikert ért el az AGEL-csoport, mely a rangosnak számító „Az év munkáltatója“ ankét Kórházak és egészségügyi ellátás kategóriájában erős mezőnyben sorrendben immár harmadszorra győzött. Az ankétot most 11. alkalommal rendezte meg a Profesia.sk portál, a győztesek személyéről pedig több mint 119 ezer érvényes szavazat döntött. Az ankét 11. évfolyamába 25 társaságot neveztek be minden kategóriában. Az AGEL az utóbbi években hatalmas előrelépést tett, az ankét igazi nagyágyúit is maga mögé parancsolta.


,,A háromszori győzelem minden egyes kollégánk munkájának óriási elismerése. Számunkra ők a legfontosabbak, nélkülük társaságunk nem lehetne az, ami. A győzelem nagy jutalom számunkra, de egyúttal kötelez is. Reményeink szerint ez az elismerés a töretlen fejlődésünket szolgálja és bízunk benne, hogy sikerül minél több fiatalt meggyőznünk arról, hogy érdemes Szlovákiában maradni“ – közölte az AGEL HR-menedzsere, Mgr. Katarína Dovinová. Az AGEL azzal is büszkélkedhet, hogy soraiban olyan egészségügyi dolgozók is vannak, akik immár 45–50 éve hűségesek ugyanahhoz a kórházhoz.
A szervezők szerint a munkaerőpiac növekvő tendenciát mutat, a Kórházak és egészségügyi ellátás kategóriában főleg nők szavaztak, a legtöbben Nyitra és Kassa megyéből. A leginkább a külön juttatásokat értékelték – az átlagon felüli színvonalú egészségügyi ellátást és a szolgáltatási kedvezményeket. Az okok között, hogy miért tartják a legjobbnak, a minőségi szolgáltatást és a társaság jó hírnevét tüntették fel. Az AGEL társaságot a szavazók főleg a kollektíva és az egyének szempontjából, népszerűsége és megbízható szolgáltatásai miatt emelték ki.
Az AGEL-csoport Közép-Európában a legsikeresebb magán egészségügyi szolgáltatónak számít. Csehországban és Szlovákiában 27 kórházhálózatot működtet, portfóliójában összesen csaknem száz társaság szerepel és közel 15 ezer alkalmazottat foglalkoztat, ebből Szlovákiában megközelítőleg 6 ezer embert.

agel, (N.Zs.)

hirdetés
Previous articleSzemléletváltásra van szükség a gyermeknevelésben?
Next articleÜnnepélyes keretek közt megnyitották a Mária Rádió Mirjam II. Rajzpályázatának kiállítását