HAZA SPORT Alacsony színvonalú mérkőzésén döntetlenezett itthon a KFC

Alacsony színvonalú mérkőzésén döntetlenezett itthon a KFC

566
hirdetés

A Komárom a II. liga 27. fordulójában a Slovan B csapatát fogadta. A fiatal pozsonyi csapat a szezon során több pontot szerzett idegenben, mint otthon, és ezen a mérkőzésen is megmutatták, miért játszanak jobban idegenben.

Vállsérülés miatt a hátra maradt négy mérkőzésen már nem lép pályára a bajnokság egyik legjobb kapusa, Miloslav Bréda, helyét Laky László vette át a komáromi kapuban. Az első KFC-bajnokiját játszó magyar kapus a 11. percben bizonytalanul mozgott egy bal oldali beadás során, Rudolf Bôžik pedig a kapu közeléből, de kiszorított helyzetből a kapuba vágta a labdát. Komáromi részről Miroslav Antal volt a legaktívabb, de most sem tudott eredményes lenni. A második félidőben többet támadott a KFC, de az egyenlítő gól egy szabadrúgásból született: Németh Tamás ívelt a kapu felé, beadásába pedig senki sem ért hozzá, így a labda a kapuban kötött ki. A játékvezetői asszisztens lest jelzett, de játékvezetővel való egyeztetés után szabályosnak ítélték meg a gólt. A légi középpályás ezzel megszerezte hatodik szezonbeli gólját is, amivel átvette a házi gólkirályi lista első helyét, azonban nem sokáig örülhetett a pályán, mivel egy durva belépő után a játékvezető hat perccel később kiállította. A folytatásban Laky László mutatott be egy nagy védést, illetve Ganbold Ganbayar találta el a kapufát, de az eredmény már nem változott.

A KFC az utolsó három forduló előtt kilenc pontos előnyt őriz a negyedik Garammente előtt, így már szinte biztos, hogy dobogós helyen zárnak. A következő fordulóban Miava csapatához látogatnak.

Konczer András

hirdetés
Previous articleIV. Aranycsapat Kupa – újabb beregszászi győzelemmel
Next articleA megelőző orvosi vizsgálatok a munkavállaló és a munkáltató érdekeit is szolgálják