HAZA KULTÚRA Ákos koncert lesz Nagymegyeren!

Ákos koncert lesz Nagymegyeren!

1720
hirdetés

Ákos_koncert_lesz_Nagymegyeren

Ismertté váltak a június 4-i, nagymegyeri Ákos koncert részletei.

A felvidéki zenei élet legnagyobb szeletét az utóbbi években a falunapokat elborító mulatós zene teszi ki, így üdítő újdonság a magyar popsztár fellépése tájainkon. Ákos produkciója rendkívül igényes és drága színpadtechnikát alkalmaz, ezért kevés koncertszervező rendelkezik akkora anyagi háttérrel, hogy bevállalhassa, így ritka vendég Felvidéken. A tavalyi, sűrű koncertprogramja után idén kevesebb fellépést vállal: Magyarországon csak egyszer áll színpadra, és az anyaországon kívül is csak a nagymegyeri, valamint egy londoni koncert ismert egyelőre. A szervezők elmondása szerint a több megszólított önkormányzat közül Nagymegyer polgármesterével, Samuel Lojkovič-csal tudtak megegyezni, hiszen a koncert időpontjában itt állnak rendelkezésre a kellő feltételek.

A június 4-i rendezvényre már zajlik a belépőjegyek online értékesítése az akoskoncert.sk honlapon, jövő hétfőtől pedig személyesen is megvásárolhatók lesznek Dunaszerdahelyen a Focus Music Shopban, Nagymegyeren a művelődési házban és Komáromban a Diderot könyvesboltban. Korlátozottan még elérhetők kedvezményes jegyek 14 euróért, utána 17 euróért lesznek az elővételi jegyek. Az ülő- és az állójegyek azonos áron kaphatók.

A koncert napján már délutántól látványkonyhák és borászati standok várják majd a látogatókat a rendezvénynek helyt adó nagymegyeri futballstadionban. A szervezők mintegy 5000 nézőre számítanak, előzenekar a Jóvilágvan lesz.

Felvidék.Ma, kép: szatmar.ro

hirdetés