HAZA HÍR-MIX A X. Komáromi Egyetemi Napok zárónapja

A X. Komáromi Egyetemi Napok zárónapja

1419
hirdetés

DSC_8063A X. Komáromi Egyetemi Napok zárónapján a mára már hagyománnyá vált Futás a jövőért elnevezésű rendezvénnyel indítottunk. Itt együtt futottak az egyetemisták az óvódásokkal, alap- és középiskolásokkal, ami azt hivatott demonstrálni, hogy Felvidéken anyanyelvünkön, magyarul tanulhatunk az óvodától egészen az egyetemig.

A nap második rendezvénye a Klapka téri köszöntők után, melyet a két Komárom alpolgármestere, valamint Csiba Péter a Selye János Egyetem rektorhelyettese és Szabó Dávid a Hallgatói Önkormányzat elnöke mondtak el, a már hagyományos Miss és idén először a Mr. Selye szépségverseny kiértékelése volt. DSC_8119A Miss Selye címet Szedlák Ildikó, az első udvarhölgy címét Kántor Klaudia és a második udvarhölgy címét pedig Németh Éva viseli. Az idén először megrendezésre kerülő Mr. Selye értékelésében az első helyen Németh Róbert végzett, aki a Mr. Selye címet birtokolja egy évig, a második helyezett Csémi József és a harmadik helyezett pedig Végh Rudolf lett.

A kiértékelés után a futókat a Danubius kollégium nagytermében látták vendégül a szervezők, egy-egy tányér gulyásra. A gulyás osztás után Vincze Ottóval, magyar válogatott labdarúgóval beszélgethettek az érdeklődők. Vincze Ottó a beszélgetés folyamán beszélt a focisták karrierjéről, a gyerekek tanításáról és néhány szóban a magánéletére is kitért.

A Karrier-tanácsadó Központ szervezésében a délután egyetemünk végzett hallgatói egy Alumni találkozó keretében találkozhattak és beszélgethettek el egymással.

A nap és a hét záró programja a nagykoncert volt, ahol az Irigy Hónaljmirigy lépett fel közel két órás showműsorával, majd utána DJ Szomi gondoskodott a jó hangulatról. Éjféltől pedig utolsó sztárvendégünk Dévényi Tibi bácsi állt a lemezjátszók mögé.

dunataj.sk

DSC_7886 DSC_7936 DSC_8047 DSC_8155 DSC_8261 DSC_8634

hirdetés
Previous articleJason Statham megérkezett Budapestre
Next articleDurva incidens Schumacher szobájában