HAZA RÉGIÓ A válsághelyzet miatt elmarad a koszorúzás

A válsághelyzet miatt elmarad a koszorúzás

762
hirdetés

555c6e310e042d5b05bac5544d3479e7A kialakult válságos időjárási helyzetre való tekintettel 2013. március 15-én reggel 7.30 órai kezdettel Anton Marek polgármester összehívta a város válságstábját, amely az elérhető információk és az illetékes szervekkel, valamint a március 15-én hagyományosan megtartott ünnepi megemlékezések és koszorúzások rendezőivel folytatott egyeztetés alapján úgy döntött, hogy a bejelentett nyilvános rendezvényeket nem tartják meg. Ez vonatkozik a hagyományos múzeumkerti, Klapka téri és Anglia parki rendezvényre is. A szervezők (Komárom városa és a Csemadok városi szervezete, valamint területi választmánya) a polgárok megértését kéri.
Március 14-én este fél nyolctól folyik Komárom területén az intenzív hóeltakarítás, az utak csúszásmentesítése. Ennek köszönhetően a város területén minden út járható. Gond a városból ki- és bemenő forgalommal van. A legfrisebb információk szerint a korábban szintén lezárt érsekújvári irány már járható, Dunaszerdahely és Párkány felé azonban továbbra is járhatatlan az út. Mivel Magyarország felől forgalomzár él egészen annak visszavonásáig, ezért a közlekedőknek azt javasoljuk, hogy csupán halaszthatatlan okból induljanak el gépjárművükkel hosszabb útra.
A polgármester úr utasította a városi hivatal szociális osztálya alkalmazottait, hogy a hajléktalanok és rászorulók számára nyissák meg a Vár utcai melegedőt. Azok számára, akik nem tudnak útnak indulni és kénytelenek Komáromban vesztegelni, a Panoráma szálló (Sport utca) meleg étellel, illetve szállással várja őket. Ha valaki elakad a hóban és segítségre szorul, hívja a az állami vagy városi rendőrség telefonszámát (158,159).

KOMARNO.SK

hirdetés