HAZA HÍR-MIX A tegnapi mérkőzés után az MBK Rieker csapatánál a meccslabda!

A tegnapi mérkőzés után az MBK Rieker csapatánál a meccslabda!

2224
hirdetés

IMG_8349Két vereség után a komáromi csapat összekapta magát és legyőzte az Intert 88:81-re. Így már csak egy lépés választja el őket a bajnoki címtől!

Az összecsapás jobban indult a hazai csapatnak így a negyedik percben már 9 ponttal vezetett 14:5 arányban Marek Kozlík és Chris Lowe hárompontosainak köszönhetően

A második negyedben Šoška kosarainak köszönhetően a komáromi csapat 33:25-re vezetett. IMG_8360Ezután az Inter rákapcsolt és a hatodik percben megfordította az állást 35:36-ra. Mikor már úgy tűnt, hogy a vendégek győzelmével zárul a félidő a hazai csapatnak sikerült kiegyenlítenie (43:43).

A második félidőben a hazai fiúk szó szerint nekiestek a vendégeknek és a második percben  már 51:43-ra vezettek Martin Bilík kosarának köszönhetően. A játék vége felé az MBK Rieker csapata már 15 ponttal is vezetett. Itt kell, hogy megemlítsük a nagyszerűen játszó Stevens teljesítményét, aki 22 pontot szerzett a mérkőzésen. Az Inter ezt követően ismét kissé rákapcsolt és négy pontra feljött a hazaiak nyakára. A vendégek legjobb játékosa a 28 pontot szerző Rančík volt, akit azonban játékostársai nem igazán követtek a teljesítményt illetően.

A meccs végeredménye 88:81 lett a hazai csapat javára.

Gratulálunk és sok sikert kívánunk a szerdai mérkőzéshez!

Pinke Noémi
dunataj.sk

[nggallery id=52]

hirdetés
Previous articleVakmerő gyerek volt Kovács Áron és Jáksó Laci
Next articleGálvölgyi János 65 éves