HAZA BELFÖLD A Szövetség elnökének nyilatkozata

A Szövetség elnökének nyilatkozata

548
hirdetés
Forró Krisztián a kialakult helyzettel kapcsolatban a következő nyilatkozatot küldte portálunknak:
„Elfogadhatatlannak tartom, hogy a Szövetség Híd-platformjának, sőt annak vezetőségének néhány tagja azt a valótlanságot állítja, miszerint a Híd-platform távozik a Szövetségből.
fotó: facebook
Eddig a tőketerebesi járás Híd-platformjának elnöksége jelezte, hogy elnökségi döntésük értelmében maradnak a Szövetségen belül a Híd-platfromban. Ezen kívül a Híd-platform megyei képviselői közül eddig 10 jelezte, hogy továbbra is a Szövetség nevében kívánják segíteni munkájukkal közösségünket. Név szerint Pataki Károly, Kassa-megye alelnöke, Juhász János, Pandy Péter, Sačkó Géza, Želinský József a Tőketerebesi járásból, Andruskó Imre a Komáromi járásból, Fekete László a Lévai járásból, Chomča Ervin a Galántai járásból, Tölgyesi Róbert a Vágsellyei járásból, Antal Zoltán a Nagyrőcei járásból. Ezen kívül sok polgármester.
Nem szabad elfelejtenünk, milyen szándéknyilatkozatot írtunk alá 2020. augusztus 20-án, ebből idézve:
„Mi, a Magyar Közösség Pártja, a Híd párt és az Összefogás elnökei, ma azért találkoztunk Komáromban, hogy kifejezzük közös és őszinte elkötelezettségünket a szlovákiai magyarok, valamint az ország déli és keleti régióiban élő emberek érdekeinek egységes és felelősségteljes politikai képviselete mellett.”
Aki ezt az egységet elhagyja, gyengíti azt, és viselnie kell annak követkeményeit.
Nekünk pedig, akik komolyan vesszük feladatunkat, és felelősségteljesen állunk közösségünkhöz, feladatunk van. Biztosítani közösségünk és régióink számára a parlamenti képviseletet.
Hát munkára fel! Legyünk újra erősek!”
Forró Krisztián, a Szövetség elnöke 
hirdetés