HAZA RÉGIÓ A szerelmeseket várják a belvárosban

A szerelmeseket várják a belvárosban

610
hirdetés

Idén rendhagyó módon kerül sor a Bálint napra Komáromban, számos meglepetés várja a szerelemes párokat. Az ajándékokkal nem csak a fiatalokat várják, az idős szerelmes párok külön figyelmességet kapnak.

Február 14-én Bálint napkor tartják a szerelmesek világnapját világszerte. A mai világban különösen sok a harag, a megosztottság és a feszültség, ezért is érdemesen odafigyelni azokra a pozitív érzésekre, amelyek szeretetről, összetartozásról és bizalomról szólnak.

Komáromban idén kiemelt figyelmet kapnak a szerelmes párok. Február 14-én, hétfőn délután 2 és 6 óra között várják a párokat a belvárosba. A párok egy Selfiecam-es fotóra vállalkozhatnak, amelyet különböző kiegészítőkkel dobhatnak fel. A fotózásra jó idő esetén a Tiszti pavilon előtti téren, rossz idő esetén a Locals kávézóban lehet jelentkezni.

A fotózkodó párokat különböző páros ajándékok várják. Italjegyek a belvárosi vendéglőkbe, páros mozijegyek, vagy közös korcsolyabelépők. Szív alakú csokit is kapnak az útra a párok.

A szerelem viszont egyáltalán nem korhoz kötött, a 60 év feletti fotózkodó párok külön figyelmességet kapnak, amivel lehetőségük nyílik egy romantikus közös estére.

KVH

 
hirdetés
Previous articleCélegyenesben a Marianum Egyházi Iskolaközpont főépületének felújítása
Next articleA kommunális hulladék kezelése Gútán