HAZA MOZI A Sony mégis bemutatja majd a botrányt kiváltó filmjét

A Sony mégis bemutatja majd a botrányt kiváltó filmjét

5324
hirdetés

A lassan a csőd szélére sodródó stúdió ügyvédje elmondta, hogy csupán elhalasztották a film premierjét, és később forgalomba fogják hozni.

Vasránap egy sajtókonferencián a Sonytól meghívott ügyvéd, David Boies beszélt arról, hogy a filmstúdió nem „gyávaságból”, hanem elővigyázatosságból töröltette Az interjú című produkciójának decemberi 11-i premierjét. Továbbá hozzátette, hogy a filmet a jövőben mindenképpen be akarják majd mutatni, hiszen egyfelől ők sem hajlandóak az amerikai mozikat fenyegető kiberterroristáknak engedelmeskedni, másfelől meg nem véletlenül öltek milliókat az alkotás létrehozásába sem.

James Franco és Seth Rogen Az interjú című filmben, amit csupán idő kérdése és bemutatnak majd a mozikban.

„A Sony Pictures csupán elhalasztotta a dolgot. Továbbra is küzdünk a film forgalomba hozásáért. Igenis be fogjuk mutatni. Azt, hogy mikor és miként, még nem tudjuk. De a lényeg az, hogy Az interjú mindenképpen forgalomba fog kerülni” – nyomatékosította a filmstúdió szándékát Boies.

Mindeközben a Sonyt érintő botrány és Az interjúval kapcsolatos döntésük súlyos negatív publicitást hozott a filmgyárnak, aminek következtében annak részvényei komoly mélyrepülésbe kezdtek az amerikai tőzsdén. A hackertámadás óta mostanra 4.9 pontot zuhantak a hollywoodi stúdió részvényei. Elemzők szerint a komédia be nem mutatása 200 millió dolláros veszteséget jelent majd a filmóriás számára, ami az elmúlt években már így is több bukást könyvelhetett el némely produkciói nyomán. Ha a helyzet így folytatódik tovább, a Sony Pictures jövőre akár még csődbe is mehet.

Forrás: The Hollywood Reporter

hir24.hu

hirdetés
Previous articleRECEPTEK: Csirkemell variációk
Next articleGyőzike a TV2 miatt nem tud karácsonyi ajándékot venni