HAZA RÉGIÓ A Selye János Egyetem az online térben

A Selye János Egyetem az online térben

936
hirdetés

A járványügyi helyzetre való tekintettela komáromi Selye János Egyetemen továbbtanulni szándékozó érdeklődők részére a személyes tapasztalások és találkozások helyett a bemutatkozásaz idei évben a virtuális térbe költözött. A 2021-es évben két meghirdetett virtuális eseményen vehettek részt az érdeklődők, ahol a Selye János Egyetem összes bemutatkozó és információs tartalmának megtekintése mellett valós időben, chatszobákban is kérdezhettek az intézmény képviselőitől. Az online tér adta izgalmas lehetőségeka későbbiekben is adottak azok számára, akik további információkkal szeretnének gazdagabbak lenni.

A megújultfelveteli.ujs.sk weboldal várja az érdeklődőket, ahol az újonnan kialakított multimédiás felületen:

 • Megtekinthető 41 új videó– az egyes tanulmányi programokat bemutató anyagok mellett a három kart bemutató és a jelentkezés menetét ábrázoló videó is készült;
 • Letölthető az érdeklődőknek szánt„Jól jársz, ha ide jársz”kiadványaktuális változata;
 • Megtalálható minden fontosabb információ a meghirdetett tanulmányi programokról, a jelentkezés menetéről, határidőkről, elérhetőségekről és szolgáltatásokról.
 • Jelentkezz: https://e-prihlaska.ujs.sk/ais/eprihlas/#!/home, jelentkezési határidő 2021.03.31.!

  Amennyiben bármilyen további kérdés merülne fel a Selye János Egyetemmel kapcsolatban, e-mailben és/vagy telefonon is elérhetőek az egyes karok tanulmányi osztályai:

  GAZDASÁGTUDOMÁNYI ÉS INFORMATIKAI KAR

  Telefon: 035/3260-879           E-mail: tanulmanyi.gik@ujs.sk

  TANÁRKÉPZŐ KAR

  Telefon: 035/3260-735           E-mail: tanulmanyi.tkk@ujs.sk

  REFORMÁTUS TEOLÓGIAI KAR

  Telefon: 035/3260-756           E-mail: tanulmanyi.rtk@ujs.sk

„Reméljük, a virtuális kapcsolattartás után szeptemberben személyesen is találkozhatunk veletek – hiszen jól jársz, ha ide jársz!”

Selye János Egyetem

hirdetés