HAZA HÍR-MIX A komáromi kosarasok immár a harmadik győzelmüket aratták

A komáromi kosarasok immár a harmadik győzelmüket aratták

575
hirdetés

BC KOMÁRNO – INTER BRATISLAVA 81:76 (18:16, 22:16, 18:23, 23:21)
Nézőszám: 400

Komáromi pontszerzők: Ebo 28, Markovič 26 (10 felugrásból), Páleník 11, Volárik 6, Walker 5, Mohamed 3, Danielič 2
Az Inter pontszerzői: Pavlovič 30, Sudzum 15 (11 felugrásból), Moses és Szabó 7-7, Hudec 6, Bulatovič 2, Kozlík 1

A komáromi csapat mindössze egy mérkőzés erejéig maradt edző nélkül, majd a komáromi nézők számára sem ismeretlen Miljan Čurovič került erre a fontos posztra. A mérkőzés kezdete kiegyenlített volt, az első játékrész 18:16-os eredménnyel zárult a hazaiak javára. A második negyedben is hasonló volt a helyzet, mindkét csapat tagjai keményen küzdöttek a labdáért, s a félidei szünetre 40:32-es állás mellett vonultak, ismét az „ördögök“ javára. A második félidő eleje a sárga-feketék számára alakult kedvezőbben, gyorsan faragták le a pontkülönséget és enyhe
nyomás alatt tartották a komáromiakat. A hazaiak azonban nem hagyták magukat és drámai végjátékban megvédték vezető pozíciójukat, 81:76 arányú győzelmet aratva.
A komáromiak a legközelebb november 4-én vonulnak pályára, amikor az Iska Svit csapatával az ellenfél otthonában mérik össze erejüket. Hazai pályán pedig november 11-én Losonc csapatával mérkőznek meg.

KOMÁROM
Miljan Marković:
Nehéz mérkőzés volt, új edzővel, új elvárásokkal, szóval minden más volt. Pontosan a terv szerint játszottuk, de nem volt könnyű, az Inter a szezon legjobb mérkőzését produkálta. Mindannyian végig keményen küzdöttünk, de ez elsősorban csapatteljesítmény volt. Ha továbbra is ilyen játékot produkálunk és folyamatosan javulunk, még jobbak lehetünk.
Miljan Čurovič edző:
Nagy jelentősége van ennek a mostani győzelemnek. Új edző, új rendszer, számoltam vele, hogy egyes dolgok nem sikerülnek, de a mérkőzés zömében vezettünk, a vége ugyan drámai volt, de örülök, hogy megérdemelten győztünk. Köszönöm a szurkolóknak is a buzdítást és a támogatást.

INTER
Ozren Pavlovič:
Szoros vereséget szenvedtünk, amit sajnálunk, de Komáromban nehéz győzni. Megmutattuk viszont, hogy tudunk csapatban játszani és lépést tudtunk tartani az ellenféllel. Gratulálok a komáromiaknak, megérdemelték a győzelmet, s ugyancsak köszönöm a szurkolóknak a támogatást.
Danilo Rakočević edző:
Véleményem szerint érdekes összecsapás volt, igaz, mindkét félnek maradtak adósságai, de szerintem nem okoztunk csalódást. Jó benyomást keltettünk, főként azok után a mérkőzések után, melyeket nagyobb pontkülönbséggel vesztettünk el. A privigyeiek elleni győzelem és a mostani mérkőzés után önbizalmat adhat számunkra, hogy képesek vagyunk a legjobbakkal is megküzdeni. Holnap pihenünk, aztán készülnk a következő, Nyitrabánya elleni mérkőzésre. Gratulálok a komáromiak győzelméhez.

Mgr. Mikuláš Keszan

(N.Zs.), fotó: Konczer András

hirdetés
Previous articleRémísztő éjszakát éltünk túl Komáromban
Next articleAdóemelések, új illeték Gútán