HAZA SPORT A komáromi lányok kiütötték ellenfelüket

A komáromi lányok kiütötték ellenfelüket

812
hirdetés

A hatgólos különbség még hízelgő is volt a tavaly még az I. ligában szereplő Zobor-aljaikra nézve.

Az első gól már a 26. másodpercben megszületett, miután női csapat a vendégek középkezdése után a KFC megszerezte a labdát és Gaál Csenge lövése után már rezgett is a háló. Ezután röpke négy perc alatt (11., 13., 15.) három gólt született – előbb Horváth Dóra, majd Németh Vivien, végül Vraukóová Vivien volt eredményes. A félidei eredményre a 32. percig kellett várni, újra Gaál Csenge talált a kapuba.

A második félidőben inkább a mezőnyben gyötörték egymást a lányok. Az 58. percbev Vraukóová Vivien duplázott, majd a 66. percben Horváth Dóra hagyott ki büntetőt. A 82. percben egy jogos szabadrúgásból 17 méterről szépítettek a ugyan vendégek, de egy perccel később Vraukóová Vivien megszerezte első komáromi mesterhármasát és ezzel beállította a végeredményt. Pintér Denisszának, a lányok U11-es csapatának külön szurkolótábora is volt, a kispad mellett a kislánycsapat több tagja biztatta az egész mérkőzés alatt az edző „nénit”!

Hajrá KFC, hajrá lányok!

KFC Komárom – Nyitra / FC Nitra  7:1 (5:0)

Góllövők: Vraukóová Vivien 3x, Gaál Csenge 2x, Németh Vivien, Horváth Dóra

A KFC felállása:

Izsáková Lucia – Závogyán Csilla, Melichárková Zuzana, Nagy Laura, Surányi Tímea – Németh Vivien, Pajor Kinga, Pintér Denissza, Gaál Csenge, Vraukóová Vivien – Horváth Dóra

Mayer Fanny, Tóközi Tímia, Benkoczká Dominika

Hajabács Gábor, Konczer András

hirdetés
Previous articleMegkezdik szereplésüket a KFC fiataljai
Next articleJótékonysági Ákos-koncerttel a Komáromi Erődért