HAZA HÍR-MIX A Komáromi Kórházban szenteste napján világra jött az idei 800. újszülött

A Komáromi Kórházban szenteste napján világra jött az idei 800. újszülött

2159
hirdetés

Az AGEL-csoporthoz tartozó Komáromi Kórházban idén immár a 800. újszülöttet segíthették a világra. Ráadásul ez a kisbaba nem mindennapi dátumot, nevezetesen december 24-ét választotta születése napjául, ami egyben annyit jelent, hogy ő lett a legszebb karácsonyi ajándék. A komáromi szülészet továbbra is jó hírnévnek és töretlen népszerűségnek örvend a kismamák körében. Ez az egészségügyi személyzet pozitív hozzáállásának, a szülő nők elvárásainak való megfelelésnek, a szakszerű ellátásnak, gondoskodásnak köszönhető.

Bár az újszülötteket nem a statisztikai adatok alapján értékelik, hiszen minden egyes egészségesen világra segített gyermek nagy öröm, a 800. kisbaba esetében mégis némi kivételt tettek. Az egyedüli újszülött volt ugyanis, aki pontosan Ádám és Éva napján született, idén a nyolcszázadik gyermekként, ami jelentős szám a kórház életében. Az újszülött a Tamás nevet kapta, 3570 grammal és 51 cm-rel jött a világra. Édesanyjával együtt jó egészségnek örvend, világrajövetelét pedig megünnepelte a szülészet, bár ő erre még nem fog emlékezni.

A kórház szülészeti-nőgyógyászati osztálya ismert a szülő nők iránt tanúsított empátiáról, ahol minden egyes újonnan világra jött egészséges gyermek a legtöbbet jelenti. „Arra törekszünk, hogy a kismamák számára a lehető legjobb feltételeket teremtsük, ezért ezt az osztályt is megújítottuk, átlagon felüli kényelmet nyújtó szobákat alakítottunk ki és a jövőben még jelentősebb beruházást tervezünk az osztály modernizációja érdekében“ – árulta el a kórház igazgatója, Miroslav Jaška.

agel, (N.ZS.)

hirdetés
Previous articleAz olajárplafon bevezetése elleni intézkedésekről hozott rendeletet Putyin
Next articleTervben van a Tiszti Pavilon szakaszos felújításának folytatása