HAZA RÉGIÓ A Komáromi Kórház az egészségügyi világnap alkalmából ingyenes kivizsgálásokat szervezett a sürgősségi...

A Komáromi Kórház az egészségügyi világnap alkalmából ingyenes kivizsgálásokat szervezett a sürgősségi felvételi osztályon

487
hirdetés

Évente április 7-én tartják az egészségügyi világnapot, melynek célja az egészséggel és egészséges életmóddal kapcsolatos felvilágosítás, annak hangsúlyozása, hogy az egészségünk a legfőbb értékünk, mellyel törődnünk kell. A kampányba immár második alkalommal kapcsolódik be az AGEL-csoport Komáromi Kórháza.

A komáromi egészségügyi intézmény alkalmazottai ezen a napon az érdeklődők számára térítésmentes vérnyomásmérést, véroxigénszint-mérést és vércukorszintmérést végeztek. Mindezek mellett tanácsokkal is szolgáltak az egészséges életmóddal kapcsolatban.

A közel ötven érdeklődő kivizsgálását Mgr. Neszi Mónika, Iryna Ferenets és Rancsó Melinda biztosította, akik egyúttal apró figyelmességgel is kedveskedtek nekik. Az egészségi állapotuk iránt érdeklődők nagyon elégedettek voltak a rendezvénnyel. „Igazán kedves a kórháztól és kiváltképp az egészségügyi dolgozóktól, hogy felelősségteljes munkájuk közepette találtak időt ennek a kedves akciónak a megszervezésére. Én a magam részéről az összes kínált vizsgálaton részt vettem és értékes információkat szereztem az egészséges életmóddal kapcsolatban is“ – fejezte ki elégedettségét az egyik érdeklődő. Az egészségügyi napon részt vett a kórház igazgatója is. „A rendezvény rendkívül jól sikerült, a páciensek pozitívan fogadták és elégedetten távoztak“ – mondta ezzel kapcsolatban Mgr. Miroslav Jaška, MPH.

agel

(N.Zs.)

hirdetés
Previous articleA vers gyógyszer
Next articleA múltat nem szabad elfelejteni: Felszántott tömegsírok könyvbemutató